ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Στην υγεία των κορόιδων… Prive γλέντι στον Πλούταρχο με υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στην υγεία των κορόιδων… Prive γλέντι στον Πλούταρχο με υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ εφημερίδας, υπουργοί και στελέχη της νέας κυβέρνησης το «έκαψαν» στον Πλούταρχο το βράδι της Κυριακής των εκλογών με σκατς και γαρίφαλα στην υγειά των ψηφοφόρων και των αξύριστων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ - Αν το ρεπορτάζ είναι αληθές τότε τα παιδιά της... αριστεράς ακολουθούν τα χνάρια των παιδιών της... αλλαγής.

Αυτή την αποκάλυψη-βόμβα κάνει η εφημερίδα Spirto με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.

Η εφημερίδα κάνει λόγο για prive πάρτυ στο «Ποσειδώνιο» κι εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στα παιδιά μια και ανταγωνίζονται επάξια τις συνήθειες του Ανδρέα Παπανδρέου και των υπουργών των τότε κυβερνήσεων τους οποίους τα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης αντιγράφουν πιστά.

Ο Παπανδρέου, ο Τσοχατζόπουλος, ο Σκανδαλίδης, ο Τζουμάκας, όλα τα παιδιά των κυβερνήσεων του Ανδρέα με λίγες εξαιρέσεις δανείζονταν και γλεντούσαν εις υγείαν των κορόιδων που σήμερα πληρώνουν τα γαμισιάτικά τους.

Γιατί να αποτελούν εξαίρεση οι σημερινοί υπουργοί.

Αλλωστε έτσι τους θέλει ο λαός.

Γλεντζέδες σε βάρος των κορόιδων φορολογουμένων. Μάλιστα εκείνο το βράδι το μαγαζί είχε ρεπό αλλά τα κυβερνητικά στελέχη που έχουν πρόσβαση στα μπουζουξίδικα κατάφεραν και ο ναός τος διασκέδασης άνοιξε για πάρτυ τους.

Στο ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να διευκρινίζεται εάν στο πάρτυ συμμετείχε και ο υπουργός fast track Δημήτρης Καμμένος.
Πάντα τέτοια…

Πηγή: hellasforce.com