ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για τα τραπεζώματα του Πολάκη

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για τα τραπεζώματα του Πολάκη
Facebook

Αναταράξεις προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ η κίνηση του Παύλου Πολάκη να κοινοποιήσει στο Facebook φωτογραφία στην οποία φαίνεται να συντρώγει με φίλους του παρά το lockdown.

Η δημοσίευση αυτή ήρθε σε μία στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να αξιοποιήσει πολιτικά τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση με αποτέλεσμα η Νέα Δημοκρατία να αξιοποιήσει το γεγονός για να περάσει στην αντεπίθεση ζητώντας από τον Αλέξη Τσίπρα την διαγραφή του από την ΚΟ του κόμματος.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, είπε ότι ως ανάρτηση ήταν λάθος, αλλά επί της ουσίας χαρακτήρισε... επαρκείς τις δικαιολογίες του πρώην υπουργού.

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 48 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Ως ανάρτηση ήταν λάθος, ήταν αρνητική, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής», είπε μάλλον αμήχανα ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την άλλη, αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν υπόλογα για τις πράξεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε μία μέρα που όπως λένε τα στελέχη της Κουμουνδούρου μπορούσε να είχε μόνο κέρδη για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο - Κορονοϊός: Πότε θα έρθει στην Ελλάδα - Μία ανάσα από την έγκριση η Pfizer