ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Η απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Δεν έχετε ιδέα πώς ζουν οι νέοι

Η απάντηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Δεν έχετε ιδέα πώς ζουν οι νέοι
INTIME

Απάντηση στον πρωθυπουργό για το ότι οι νέοι αποτελούν εστία μετάδοσης του κορονοϊού, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά την συζήτηση στη Βουλή για τον κορονοϊό, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δεν έχει ιδέα πώς ζουν οι νέοι στην χώρα και πως είναι αντιμέτωποι με την ανεργία.

Σχολιάζοντας, τον ισχυρισμό του κ. Μητσοτάκη ότι για τη διάδοση φταίνε οι νέοι ο κ. Τσίπρας διερωτήθηκε γιατί δεν γίνεται λόγος για το «πάστωμα» των πολιτών στα λεωφορεία και τον συνωστισμό στους εργασιακούς χώρους. «Μόνο οι νέοι φταίνε; Καμία ευθύνη δεν έχετε για τα Μέσα Μεταφοράς; Για τον αριθμό των μαθητών στα σχολεία;» είπε και θύμισε ότι η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές τάξεις.

Κατηγόρησε δε τον πρωθυπουργό ότι «δεν έχετε επίγνωση του πως ζει η πλειονότητα των νέων ανθρώπων στη χώρα μας. Η πλειονότητα των νέων ανθρώπων δεν έχει στο νου της να κάνει πάρτυ. η πλειονότητα των νέων ανθρώπων ζει στην ανεργία και την ασφάλεια».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ: Οι τρεις εξαιρέσεις