ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δαμάσι: Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον «Ντάλτον» - Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης αγρότης Δαμάσι
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με έναν αγρότη με το παρατσούκλι «Ντάλτον» μετά τα εγκαίνια του δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι Τρικάλων
Instagram/Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με έναν αγρότη με το παρατσούκλι «Ντάλτον» μετά τα εγκαίνια του δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι Τρικάλων

Την ευκαιρία να συναντήσει τον… «Ντάλτον» είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα εγκαίνια του δημοτικού σχολείου στο Δαμάσι Τρικάλων. Όπου «Ντάλτον» ένας ηλικιωμένος αγρότης τον οποίο ο πρωθυπουργός εντόπισε στο χωράφι του να κάνει βόλτες καβάλα στο άλογό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει τον ηλικιωμένο καβαλάρη και να συνομιλήσει μαζί του αναρτώντας τα σχετικά βίντεο στο Instagram. «83 είμαι» ακούγεται να λέει ο κτηνοτρόφος στον πρωθυπουργό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σχολιάζει «με το άλογο τα επιτηρείς όλα εδώ, ε;».

Ο διάλογος του κτηνοτρόφου με τον πρωθυπουργό συνεχίστηκε με τον καβαλάρη να λέει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι γεννήθηκε το 1938 χρονιά κατά την οποία θεμελιώθηκε το σχολείο της περιοχής που τελικά κρίθηκε κατεδαφιστέο μετά τον πρόσφατο σεισμό. Όταν, δε, ο πρωθυπουργός παρατήρησε στον κτηνοτρόφο «τώρα έχουμε καινούργιο σχολείο, να πας να το δεις, να δεις τι ωραίο που είναι» εκείνος τον επαίνεσε για το σχολείο στο οποίο έγινε σήμερα ο αγιασμός προσθέτοντας «αυτό το σχολείο που φτιάχνεις εσύ θα μείνει στην ιστορία».

Ο διάλογος των δύο ολοκληρώθηκε με τον πρωθυπουργό να ενημερώνει τον καβαλάρη για την εξαγγελία του περί μείωσης 1η Οκτωβρίου του ΦΠΑ στις ζωοτροφές μολονότι όπως του είπε «τρώνε εδώ μια χαρά τα γελάδια». «Είσαι ήρωας» απάντησε ο κτηνοτρόφος αποκαλύπτοντας στον πρωθυπουργό ότι το παρατσούκλι του είναι «Ντάλτον» καθώς «είχα πάει και στην Αμερική».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Νίκαια: 58χρονος έριξε οξύ στην πεθερά του - Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

Πέτρος Φιλιππίδης: Το χυδαίο μήνυμα που έστειλε σε θύμα του - Πώς του στοίχισε την αποφυλάκισή του

Ταγίπ Ερντογάν: Σοβαρή η κατάστασή του! Η μάχη με τον καρκίνο, η επιληψία και το αυτοάνοσο