ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βόλος: Παρά το «όχι» στις κάμερες, ο Κασσελάκης μπήκε στο σπίτι πλημμυροπαθούς με το… συνεργείο του

Βόλος: Παρά το «όχι» στις κάμερες, ο Κασσελάκης μπήκε στο σπίτι πλημμυροπαθούς με το… συνεργείο του
INTIME.

«Δεν το κάνω για το σόου», ανέφερε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έπιασε το φτυάρι και έβγαλε λάσπη από το σπίτι πλημμυροπαθούς.

«Η εικόνα είναι σοκαριστική, άφησαν τους πολίτες στη μοίρα τους. Να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας προς τους πληγέντες», ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας από τον πολύπαθο Βόλο, με τον Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, να βρίσκεται στο πλάι του.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ακολουθούμενος από δεκάδες δημοσιογράφους, φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με πλημμυροπαθείς και μάλιστα, έβγαλε τα παπούτσια του ώστε να εισέλθει σε σπίτια καθώς τα παπούτσια του ήταν λασπωμένα. Σε οικία που επισκέφθηκε, έπιασε και φτυάρι και έβγαλε λάσπη έξω από το σπίτι. «Δεν το κάνω για το σόου», ανέφερε.

Σε άλλο στιγμιότυπο, βρίσκεται έξω από το σπίτι ενός πλημμυροπαθούς και ενώ τόνισε προς τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον ακολουθούν ότι «δε θα μπουν κάμερες», το δικό του συνεργείο τον ακολούθησε κανονικά, καθώς σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν πλάνα μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι.

Σχετικές ειδήσεις