ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Άκουσε τον Αχιλλέα Μπέο, έβαλε γαλότσες και πήρε το φτυάρι

Στέφανος Κασσελάκης
Eurokinissi

Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως άκουσε τον Αχιλλέα Μπέο και έβαλε γαλότσες στον Βόλο και έπιασε το φτυάρι 

Στον Βόλο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να δει από κοντά τις καταστροφές μετά τις δυο απανωτές κακοκαιρίες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφού συνομίλησε με πολίτες, φόρεσε γαλότσες για να μπει σε σπίτι που ήταν γεμάτο λάσπες και πήρε και ένα φτυάρι και έριξε και δυο φτυαριές.

Αξίζει να τονιστεί ότι πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει: «Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη στον Βόλο. Να πάρει και τον Τάιλερ μαζί του, να πιάσουν τα φτυάρια».

Και πιθανότατα ο κ. Κασσελάκης άκουσε τον κ. Μπέο και έκανε δυο φτυαριές μπροστά στον τηλεοπτικό φακό.

Βόλος: «Άγγελε βάστα γερά» - Ο διάλογος με μαθητή και η οργή για τους πλημμυροπαθείς

Στον Βόλο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Την ώρα που βλέπει τις καταστροφές που έχει αφήσει στο πέρασμά της η κακοκαιρία, τον φωνάζει ένας μαθητής: «Κύριε Κασσελάκη θα ξαναπλημμυρίσουμε, θα ξαναβρέξει».

Τότε ο Στέφανος Κασσελάκης γυρίζει το κεφάλι του και βλέπει το παιδί και ξεκινά ο διάλογος με τον Άγγελο. «Θα ξαναβρέξει, δεν έχεις άδικο, κράτα γερά Άγγελε», λέει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Κασσελάκης στον Βόλο και ο διάλογος με νεαρό πλημμυροπαθή: "Κράτα γερά"

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είδε στη συνέχεια τα πλημμυρισμένα από την κακοκαιρία σπίτια στον Βόλο. Μπήκε σε αρκετά σπίτια και συνομίλησε με πλημμυροπαθείς.

«Εχω παγώσει, τους άφησαν μόνους, δεν έρχεται κανείς. Ντροπή τους», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Κασσελάκης σε πλημμυρισμένα σπίτια του Βόλου: "Έχω παγώσει, τους έχουν αφήσει μόνους. Αίσχος".