ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ της Κωνσταντοπούλου και του πατέρα του Νίκου Παππά

«Θερμό επεισόδιο» μεταξύ της Κωνσταντοπούλου και του πατέρα του Νίκου Παππά

Λεκτικό διαπληκτισμό είχαν κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνστανταντοπούλου, με τον πατέρα του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, Στέλιο.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του Νίκου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες έγινε αναφορά και στο ΕΣΡ και ακούστηκε ο πατέρας του Νίκου Παππά, Στέλιος , να αναφέρει ότι «κάποιοι έχουν και συγγενείς εκεί».

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία λαμβάνοντας το λόγο, μίλησε για «ανακύκλωση συκοφαντιών που έχουν στραφεί προς τη μητέρα της Λίνα Αλεξίου».

Είπε επίσης ότι η μητέρα της βασανίστηκε στη δικτατορία και πως η κυρία Αλεξίου διορίστηκε στο ΕΣΡ όταν η ίδια δεν ήταν ακόμα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε επίσης ότι η ίδια δεν έχει επιτεθεί σε σύντροφο δημόσια.

«Δεν σου επιτρέπω Στέλιο να με σπιλώνεις, δεν επιτρέπω να το κάνεις σε κανέναν» είπε απευθυνόμενη στον πατέρα του Νίκου Παππά.

Τότε, πήρε το λόγο, ενεργώντας πυροσβεστικά ο Νίκος Παππάς λέγοντας «αυτό που είπα εγώ είναι ότι πρέπει η Βουλή να προχωρήσει στον ορισμό του νέου ΕΣΡ».

Σχετικές ειδήσεις