ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Βόμβα: Έλληνας πορνοστάρ πάει για βουλευτής - Δείτε με ποιο κόμμα

Βόμβα: Έλληνας πορνοστάρ πάει για βουλευτής - Δείτε με ποιο κόμμα

Τριαντάχρονος πορνοσταρ, πασίγνωστος, φλερτάρει με το κοινοβούλιο; - Η αινιγματική ανάρτηση του στο facebook και η φωτογραφία του με την κόρη αρχηγού κόμματος

Το μεγάλο αστέρι και πρωταγωνιστής των ταινιών του Σειρηνάκη, ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος ή Giorgio όπως είναι το καλλιτεχνικό του, έβαλε φωτιές με μια ανάρτησή του στο facebook, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν μιλάει σοβαρά ή αν αστειεύεται.... Το θέμα αποκάλυψε πρώτη η εφημερίδα Espresso.

Άφησε να εννοηθεί ότι ενδιαφέρεται να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο σε μια ανάρτηση εις την οποία φωτογραφίζεται σε βραδινή έξοδο με την Ουρανία Μιχαλολιάκου την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του:

«Me Ourania Mixaloliakou volta..(epomeno vima sizitiseis gia vouleutis a athinon )».

Προσδιόρισε δηλαδή και την εκλογική του περιφέρεια... Α΄Αθηνών!

Ο Giorgio είχε ασχοληθεί αρκετά χρόνια με τον αθλητισμό. Υπήρξε αθλητής του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και μέλος της εθνικής ομάδας στο μοντέρνο πένταθλο, που περιλαμβάνει τρέξιμο, κολύμβηση, ιππασία, ξιφασκία και σκοποβολή.

Δείτε την ανάρτηση στη Gallery του Newsbomb.gr

Kαι βεβαίως υπήρξε πρωταγωνιστής σε πολλές ταινίες του Σειρηνάκη: Μουσκεμένα Θρανία, Η δημοσιογράφος Χριστίνα Ρουσάκη και οι δυο βοσκοί, Ο εξευτελισμός της Νεφέλης από τη Θεσσαλονίκη, Ξεσκίζοντας τη Μαρία από τα Καμίνια και άλλες.

Όπως έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή του στην Espresso: «το 2010, όταν σταμάτησα τον πρωταθλητισμό, δέχτηκα μια πρόταση για να συμμετάσχω σε ερωτική ταινία. Ηταν το "Laura does Loutraki" με παρτενέρ το γνωστό μοντέλο και TV persona Λάουρα, που είχε συλληφθεί να εκδίδεται σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου. Με τη Λάουρα είχαμε πολύ καλή χημεία, και αυτό βγήκε προς τα έξω. Η ταινία πήγε πολύ καλά. Επειτα από δύο χρόνια δέχτηκα πρόταση και πήγα στη Sirina, όπου γύρισα αρκετές ταινίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού porn κινηματογράφου, όπως η Βούλα Βαβάτση και η Χριστίνα Ρουσάκη. Από όλες τις παρτενέρ ξεχωρίζω -με διαφορά- τη Βούλα Βαβάτση».