Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δημήτρης Κουτσούμπας: Δεν έχασε το χιούμορ του μετά την αδιαθεσία - «Δεν γίνεται να χάσω κιλά...»

Newsbomb

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας διέκοψε την ομιλία του στη Βουλή, λόγω αδιαθεσίας. Επέστρεψε μετά από λίγο στο βήμα όπως πάντα... με χιούμορ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Βουλής, είχε ένα απρόοπτο με τη μέση του. Στην αρχή αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπιασε τη μέση του ενώ στη συνέχεια λύγισε από τους πόνους και είπε «Ωχ η μέση μου», με ανθρώπους από τη Βουλή να τρέχουν στον ΓΓ του ΚΚΕ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Για λίγο ο κ. Τασούλας ζήτησε προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης, ενώ μετά από λίγα λεπτά ο κ. Κουτσούμπας επέστρεψε στο βήμα της Βουλής και καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές.

Επιστρέφοντας στο βήμα ο πολιτικός αρχηγός δεν έχασε το χιούμορ του και είπε:

«Σας ευχαριστώ. Η διάγνωση βγήκε αφού έχουμε πολλούς γιατρούς εδώ μέσα. Ήταν ένας σπασμός στη μέση και εντάξει θα δούμε το παρακολουθούμε. Η συμβουλή για να χάσω κιλά δεν γίνεται με αυτό το πεντάλεπτο που έχω ακόμα για χρόνο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τη Βουλή να γελάει με το αστείο του.

Ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε τότε στο χειροκρότημα λέγοντας: «Το χειροκρότημα ήταν για τον άνθρωπο, για να δείτε ότι ο άνθρωπος υπερισχύει της ιδεολογίας... Μας κοψοχολιάσατε»

Ο κ. Κουτσούμπας λίγο πριν κατέβει από το βήμα δήλωσε με χιούμορ: «Το χειροκρότημα ήταν για το πέσιμο όχι για την ομιλία, ούτε για το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό»