Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ομογενής ηθοποιός υποψήφια για τα TV Week Logies Awards

Ομογενής ηθοποιός υποψήφια για τα TV Week Logies Awards

Νέοι ορίζοντες ανοίγουν για την ομογενή ηθοποιό Ολυμπία Βαλάνς μετά το συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Αυστραλούς καλλιτεχνικούς πράκτορες του Χόλιγουντ Chris και Liam Hemsworth.

Η Ολυμπία γεννήθηκε στη Μελβούρνη. Μητέρα της είναι η Τάνια Γκόγκου, κόρη του Δημήτρη Γκόγκου, ιδρυτή της εφημερίδας Νέος Κόσμος Αυστραλίας.

Η Ολυμπία Βαλάνς είναι μόλις 23 ετών και από το Μάρτιο του 2014 εισήλθε στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς «Neighbours» που πέρσι γιόρτασε 30 χρόνια προβολής στην Αυστραλία και από την οποία σειρά αναδείχθηκαν κορυφαία αστέρια του κινηματογράφου (και του τραγουδιού).

Μάλιστα, η αδερφή της, Χόλι, υποδυόταν τη Felicity Scully στο ίδιο σίριαλ από το 1999 έως και το 2002. Η σειρά «Neighbours» είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αυστραλία και η Ολυμπία είναι το νέο αστέρι που άρχισε λάμπει.

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο ήταν επίσης το πρόσωπο της βρετανικής φίρμας εσωρούχων Gossard Girl για το 2015.

Λίγα χρόνια μετά τη γέννησή της, η μητέρα της χώρισε και ξαναπαντρεύτηκε και έτσι η Ολυμπία σήμερα είναι θετή κόρη του διάσημου Αυστραλού μουσικού, Ross Wilson.

H Ολυμπία είναι υποψήφια και για τα γνωστά τηλεοπτικά βραβεία TV Week Logies Awards στην κατηγορία ως η καλύτερη γυναίκα ηθοποιός. Όσοι θέλουν να την ψηφίσουν παρακαλούνται να επισκεφθούν την ακόλουθη ιστοσελίδα και να το κάνουν. TV Week Logies Awards http://m.tvweeklogieawards.com.au/vote-now

Σχετικές ειδήσεις