BOMBER

Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση:Η Ελλάς ευημερούσα και ενωμένη μπορεί να κάνει πολλά

Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση:Η Ελλάς ευημερούσα και ενωμένη μπορεί να κάνει πολλά

Η οργάνωση των εκδηλώσεων κατά κοινή ομολογία ήταν άψογη. Η Ελλάδα απέδειξε ότι είναι ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος που μπορεί να διοργανώσει με απόλυτη ακρίβεια οποιαδήποτε εκδήλωση και μπορεί να συγκινήσει την υφήλιο με την Ιστορία και τον πολιτικό της πολιτισμό.

Οι εκδηλώσεις της επετείου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η Ελλάδα είναι ένα σοβαρό κράτος που μπορεί να διοργανώσει μεγάλες εκδηλώσεις. Ένα σύγχρονο κράτος που έχει την εμπιστοσύνη των μεγάλων πολιτικών δυνάμεων της Δύσης.

Από τους κανονιοβολισμούς στον Λυκαβηττό μέχρι την έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη, την δοξολογία στην Μητρόπολη, την κατάθεση των στεφάνων, την παρέλαση των στρατιωτικών δυνάμεων. Όλα έγιναν, όπως έπρεπε, με τη δέουσα σεμνότητα.

Στείλαμε μήνυμα στα πέρατα της γης ότι η Ελλάδα είναι παράγοντας σταθερότητας, ένα σύγχρονο κράτος δικαίου με βαριά ιστορική παράδοση. Ένα κράτος, ένα έθνος με ενότητα και αλληλεγγύη.

Οι δημόσιες παρεμβάσεις του Εμανουέλ Μακρόν και του Πρίγκηπα Κάρολου αποδεικνύουν περίτρανα ότι η διπλωματική στάση που κρατά η χώρα μας έναντι των προκλήσεων, μπόλιασε τη σιγουρά και την εμπιστοσύνη στις μεγάλες δυνάμεις της Δύσης ότι η Ελλάδα δεν είναι κράτος - μπανανία.

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Όλοι όσοι έλαβαν μέρος αξίζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ κι ένα μεγάλο μπράβο.

Τους χειροκροτούμε ευλαβικά έστω κι από μακριά, από τα σπίτια μας.

Οι εικόνες αυτές έκαναν τον γύρο του κόσμου και είμαστε περήφανοι που γεννηθήκαμε σε αυτό τον ευλογημένο τόπο.

Ζήτω η Ελλάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

25η Μαρτίου - Ρίγη συγκίνησης: Το μήνυμα του πιλότου του «ΖΕΥΣ» -«Ψηλά τα βλέμματα και οι καρδιές»