ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο λαός του καναπέ και του φραπέ…

Ο λαός του καναπέ και του φραπέ…
  • Να με συμπαθάτε σύντροφοι και συντρόφισσες αλλά καλά μας κάνουν και η Μέρκελ και ο Σόιμπλε με τα τσιράκια τους. Γιατί όταν δεν μαζεύονται ένα, δύο εκατομμύρια νοματαίοι στο κέντρο της Αθήνας να διαμαρτυρηθούν για τα απάνθρωπα μέτρα που μας επιβάλει η Μέρκελ – ναι αυτή μας τα επιβάλει με τη σκληρή της στάση- τις ώρες που η Φράου – βαμπίρ βρίσκεται στην Αθήνα και μαζεύονται μόλις 30-40.000 άνθρωποι και πολλοί από αυτούς είναι «μπαχαλάκηδες», τότε όλη η ευθύνη για τη σφαγή του ελληνικού λαού είναι δική μας.
  • ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ,ΠΑΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστικές οργανώσεις δεν μάζεψαν περισσότερα από 40.000 άτομα την Τρίτη όταν η Μέρκελ πήγαινε ένα ειδυλλιακό περίπατο με τον Σαμαρά στην Ηρώδου Αττικού μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Προεδρικού Μεγάρου.
  • Ένας λαός στον καναπέ και για φραπέ στις καφετέριες (γεμάτες ήταν Τρίτη μεσημέρι οι καφετέριες στην παραλία του Φλοίσβου) δεν έχει στον ήλιο μοίρα.
  • Η αστυνομία είχε προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει μισό εκατομμύριο κόσμο και της προέκυψαν 40.000 διαδηλωτές και αυτοί βιαστικοί.
  • Πέρασαν μπροστά από τη Βουλή σε μια μίζερη πορεία και μετά γρήγορα – γρήγορα διαλύθηκαν προς την Ομόνοια αφήνοντας το έδαφος στους κουκουλοφόρους που πέταξαν μια-ναι μία και μοναδική- μολότοφ στους αστυνομικούς.
  • Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά πατριώτες. Και αν έρθει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε στα όνειρα σας γυρίστε από το άλλο πλευρό και συνεχίστε τον βαθύς σας ύπνο. Το πολύ – πολύ όταν ξυπνήσετε να βρεθείτε σκλάβοι – κωπηλάτες σε μια γαλέρα του Μεσαίωνα.