ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βαλεντίνο Ρόσι: Ο «γιατρός» θετικός στον κορονοϊό

Βαλεντίνο Ρόσι: Ο «γιατρός» θετικός στον κορονοϊό
Θετικός στον κορονοϊό ο Βαλεντίνο Ρόσι
AP Images

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Ο Βαλεντίνο Ρόσι, εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto GP, που έχει το προσωνύμιο «γιατρός», βρέθηκε θετικός στον Covid19.

Ένας ακόμα σούπερ σταρ από τον κόσμο των σπορ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο λόγος για τον Βαλεντίνο Ρόσι, τον διάσημο Ιταλό αναβάτη και εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο Moto GP.

Ο «γιατρός», όπως είναι το παρατσούκλι του εδώ και αρκετά χρόνια που είναι «βασιλιάς» στις πίστες, δεν γλίτωσε ούτε αυτός από την πανδημία και ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Instagram πως σε τεστ που του έγινε βρέθηκε θετικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 41χρονος αναβάτης έκανε ένα πρώτο τεστ το οποίο ήταν αρνητικό, όμως, στο δεύτερο βρέθηκε θετικός. Μάλιστα ανέφερε πως έχει χαμηλό πυρετό και νιώθει αδύναμος, ενώ έχει μπει ήδη σε καραντίνα.

«Είμαι τρομερά απογοητευμένος, θα χάσω το Grand Prix της Αραγονίας. Θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος και να έχω αυτοπεποίθηση. Όμως, είμαι λυπημένος και θυμωμένος. Έκανα ό,τι μπορούσα για να σεβαστώ το πρωτόκολλο και το τεστ που έκανα την Τρίτη, ήταν αρνητικό. Ήδη έχω απομονώσει τον εαυτό μου αμέσως μετά την άφιξή μου από το Λε Μαν. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση. Τώρα θα ακολουθήσω τις ιατρικές συμβουλές και περιμένω να γίνω σύντομα καλά», ανέφερε στο μήνυμά του ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Το μήνυμα του Ρόσι στο Instagram
Το μήνυμα του Ρόσι στο Instagram

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Lockdown» στην Κοζάνη - Μπήκε στο «Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4»