ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τι δώρο έκανε στον εαυτό του ο Zlatan Ibrahimovic;

Τι δώρο έκανε στον εαυτό του ο Zlatan Ibrahimovic;

O ανεπανάληπτος Σουηδός ποδοσφαιριστής είναι γνωστός τόσο για το ταλέντο του και τα μοναδικά γκολ που έχει πετύχει, όσο και για τον ιδιόρρυθμο και εκρηκτικό χαρακτήρα του.

Του Γιάννη Σκουφή

Από τα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Zlatan Ibrahimovic δεν έκρυψε το ταλέντο του αλλά και την προκλητική συμπεριφορά του που συχνά περνούσε και έξω από τα γήπεδα. Ο 40χρονος πλέον Σουηδός είναι ένας προικισμένος αθλητής και ένα από τα πιο διάσημα αστέρια της στρόγγυλης θεάς. Και όπως είναι φυσικό ένας τόσο ταλαντούχος παίχτης με τόσο εκρηκτικό χαρακτήρα μπορεί να εκδηλώνει περιστασιακά αρκετές δόσεις ναρκισσισμού και αλαζονείας.

Χαρακτηριστικό είναι πως για φέτος και ενώ αγωνίζεται με την φανέλα της Μίλαν, αποφάσισε να φυσήξει τα κεράκια της τούρτας του κάνοντας πράξη αυτό που ευχήθηκε ως δώρο για τον εαυτό του. Να αποκτήσει μια Ferrari F90 Stradale και να την προσθέσει στην συλλογή με τα υπόλοιπα πανάκριβα μοντέλα που διατηρεί όπως είναι μια Ferrari Monza SP2, μία Porsche 911 Targa 4 S Heritage Edition, μία Lamborghini Urus, μία Ferrari F430 Spider κ.α.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον Zlatan που πόσταρε στο Instagram μια ευχή για τον εαυτό του και φυσικά το δώρο των γενεθλίων του. Πραγματικά, απίστευτος ο τύπος!

Στο σημείο αυτό να πούμε πως η SF90 είναι ένα πανέμορφο υπερ- αυτοκίνητο και ο Zlatan θεωρεί πως δικαιολογεί και το τελευταίο ευρώ από τις 500+ χιλιάδες ευρώ που έδωσε για να την αποκτήσει. Πάντως, για τις καθημερινές του εκδόσεις χρησιμοποιεί πιο ταπεινά αυτοκίνητα, όπως ένα Volvo XC40.

Πάντως, το ακριβότερο αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του ο Zlatan παραμένει η Monza SP2 των περίπου 2,0 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία απέκτησε το 2019. Πρόκειται για ένα σπάνιο supercar αφού κατασκευάστηκε μόλις 499 φορές. Και μπράβο στον Zlatan καθώς αντί να το έχει να κάθεται στο γκαράζ του έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές να το οδηγεί κυρίως στην Στοκχόλμη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι; Κινητικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο – Τους περιμένουμε!

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Αθηνά» την Παρασκευή

Μπουρλά: Πότε θα κυκλοφορήσει το φάρμακο για τον κορονοϊό – Tι λέει για μεταλλάξεις και 3η δόση