ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε ένα Dodge να πέφτει μέσα σε ένα κανάλι (video)

Δείτε ένα Dodge να πέφτει μέσα σε ένα κανάλι (video)

Χάρη στις κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τα πάντα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο άπειρα βίντεο με απίστευτα περιστατικά.

Του Γιάννη Σκουφή

Ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεο έχει ως πρωταγωνιστή ένα Dodge Challenger που κάνει ένα μεγάλο άλμα βγαίνοντας εκτός της πορείας του στο δρόμο. Όπως θα δείτε στο περιστατικό που καταγράφηκε στην Φλόριντα το Dodge πέφτει μέσα στο κανάλι αφού ο οδηγός του έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο.

Το αμερικανικό σεντάν παραμένει για κάποιο χρονικό διάστημα στην επιφάνεια του νερού ενώ ο οδηγός προσπαθεί να βγει με τους αερόσακους να έχουν ανοίξει. Οι γείτονες παρακολουθούν με αγωνία το Dodge να βυθίζεται και τον οδηγό να μην μπορεί να απεγκλωβιστεί.

Ένας από αυτούς πέφτει στο νερό για να τον βοηθήσει να βγει από την μεριά του συνοδηγού. Δεν γνωρίζουμε γιατί δεν μπόρεσε να βγει από την μεριά του οδηγού αλλά το σίγουρο είναι πως αν δεν έβγαινε θα είχε πνιγεί αφού το αυτοκίνητο είχε μπει σχεδόν όλο μέσα στο κανάλι και λίγο μετά βυθίστηκε.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κατά την προσπέραση και πως δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε μέσα στο κανάλι. Όπως και να έχει το πάθημα που πέρασε θα το θυμάται για πολύ καιρό και είναι πολύ τυχερός αφού για λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να είχε πνιγεί.