ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Rolls-Royce: Δημιούργησε τη δική σου Rolls (photos)

Rolls-Royce: Δημιούργησε τη δική σου Rolls (photos)

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης IAA 2015, που θα διεξαχθεί από τις 17-27 Σεπτεμβρίου, η Rolls – Royce θέλει να δώσει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή της να δημιουργήσει το δικό αυτοκίνητο.

Η φιλοσοφία του φετινού περιπτέρου για την παρουσία της Rolls-Royce στην IAA 2015, είναι διαφορετική.

Σε ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να εμπνευστούν εκφράζοντας τις προσωπικές τους σχεδιαστικές επιθυμίες, και να τις συζητήσουν απευθείας με μέλη της ομάδας της Rolls-Royce, σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η συνεργασία μεταξύ σχεδιαστών και πελατών, των οποίων οι επιθυμίες ενσωματώνονται για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου μοναδικού. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τη λεπτομερή διαδικασία σχεδίασης αρκετών εμβληματικών χαρακτηριστικών.

Σε δεύτερο ρόλο έχει περάσει η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας Rolls - Royce Dawn. Η εντυπωσιακά κομψή εξωτερική σχεδίαση αυτού του τετραθέσιου πολυτελούς ανοιχτού αυτοκινήτου, το οποίο συνδυάζει τα κλασικά στοιχεία μιας Rolls-Royce με τις μοντέρνες πινελιές. Δύο διαφορετικές εκδοχές του μοντέλου θα εκτεθούν στο πολυτελές περίπτερο.

Επίσης οι επισκέπτες θα δουν από κοντά, τη νέα Wraith Inspired by Music, μία Phantom Limelight και μία Ghost Series II.

Σχετικές ειδήσεις