ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Προς πώληση τρία αυτοκίνητα του Elvis Presley

Προς πώληση τρία αυτοκίνητα του Elvis Presley

Τα αυτοκίνητα διάσημων που είναι προς πώληση έχουν πάντα ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον αν ήταν στην κατοχή του «King of Rock» Elvis Presley.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο Elvis Presley εξακολουθεί να έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται για ότι έχει σχέση με το είδωλό τους. Έτσι οι πιο ευκατάστατοι από αυτούς θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τρία από τα οχήματα που κάποια στιγμή του ανήκαν και τώρα δημοπρατούνται.

Ο Presley είχε πολλά και διάφορα αυτοκίνητα κατά καιρούς στην κατοχή του και ένα αυτά ήταν η stretched (επιμηκυμένη) λιμουζίνα Lincoln Continental του 1973. Η λιμουζίνα δημοπρατείται για πρώτη φορά, ενώ η σχέση της με τον King of Rock είναι απόλυτα τεκμηριωμένη μέσω στοιχείων και φωτογραφιών. Χαρακτηριστικά της είναι το «όλο λευκό» της χρώμα μέσω και έξω και η τηλεόραση για όσους κάθονται στο πίσω κάθισμα -ενδεικτική της εποχής.

Λίγο πιο παλιό, μιας και πρόκειται για μοντέλο του 1967, είναι το ημιφορτηγό με καρότσα GMT 1500. Ο Presley είχε τρία στο ράντσο του Circle G στο Horn Lake του Μισισιπή, ένα κόκκινο, ένα μπλε και το πράσινο- άσπρο που τώρα πωλείται με περίπου 133.000 χιλιόμετρα (83.000 μίλια) στο κοντέρ.

Τρίτη στη δημοπρασία που θα διοργανωθεί από την Kruse GWS Auctions στις 31 Αυγούστου είναι η τελευταία μοτοσικλέτα που αγόρασε ο Elvis. Μια Harley Davidson FLH 1200 Electra Glide, η οποία έχει μια ειδική βαφή και έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τα οχήματα:

Σχετικές ειδήσεις