Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στην πρέσα μία ανύπαρκτη νομικά BMW M3 Touring

Newsbomb

Ο κύκλος ζωής αυτής της πράσινης M3 Touring ολοκληρώθηκε πολύ πρόωρα για έναν λόγο που δεν φαντάζεστε.

Του Γιάννη Σκουφή

Φαινομενικά τα πάντα δείχνουν φυσιολογικά για αυτή τη φανταχτερή πράσινη Μ3 Touring. Ωστόσο, οι γνώστες μάλλον γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη γενιά F80 της σειράς 3 δεν είχε κατασκευαστεί ποτέ ως M3 Touring.

Βασικά αυτή η BMW που βλέπετε είναι από άκρη σε άκρη παράνομη. Κάτι που έπεσε στην υπόληψη των βρετανικών αρχών, οι οποίες μετά από ένα γρήγορο έλεγχο διασταύρωσαν την άδεια κυκλοφορίας που ανήκε σε μία 3άρα diesel.

Η έκπληξη ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως δεν ήταν μόνο οι πινακίδες σε λάθος αυτοκίνητο που έπρεπε να είχε πετρελαιοκινητήρα, αλλά και το ότι είχε εξαρτήματα από τέσσερα άλλα διαφορετικά αυτοκίνητα της σειράς 3 συμπεριλαμβανομένων δύο κλεμμένων M3.

Ένα βίντεο που καταγράφηκε από έναν υπάλληλο του αστυνομικού τμήματος των West Midlands επιβεβαιώνει πως τα κλεμμένα ανταλλακτικά ανήκαν σε μια M3 που είχε κλαπεί τον Μάρτιο του 2018 και από μία άλλη που είχε την ίδια τύχη το Σεπτέμβριο του 2019. Από εκεί και πέρα το αμάξωμα αποτελείται από δύο διαφορετικές Touring, ενώ συνολικά η πράσινη BMW αποτελείται από τμήματα από 4 διαφορετικά αυτοκίνητα!

Και όπως ήταν φυσικό ο τετράτροχος Φρανκενστάιν ήταν αδύνατο να αποφύγει τη θανατική ποινή που ήρθε με τη μορφή της ηλεκτρικής πρέσας που εξασφάλισε ότι κανένα από τα εξαρτήματά της δεν θα χρησιμοποιηθεί κάπου αλλού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Pfizer: Μειωμένη η αποτελεσματικότητα του εμβολίου με την πάροδο του χρόνου

Η Ιωάννα δεν είναι θέμα, είναι σύμβολο!

Θάνατος 5χρονου από ροτβάιλερ στην Κοζάνη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες των σκυλιών