Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O Max Verstappen αποχωρίζεται το Honda Civic Type R του

Newsbomb

Μερικά 24ώρα μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην Formula 1 o 24χρονος Ολλανδός τραβά και πάλι τη δημοσιότητα.

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτή τη φορά όχι για κάποιο από τα κατορθώματα του στην πίστα αλλά για την πώληση ενός από τα αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ του. Πρόκειται για ένα λευκό Honda Civic Type R, το οποίο όπως λέει ο ίδιος το έχει απολαύσει και χορτάσει όσο δεν πάει άλλο.

Έτσι, μετά από περίπου 58.000 χιλιόμετρα και σε συνεργασία με την πλατφόρμα διαδικτυακών πωλήσεων CarNext αποφάσισε να βάλει πωλητήριο. Το αξιοσημείωτο είναι πως η αγγελία θα ανέβει στις 17 Δεκεμβρίου και η τιμή εκκίνησης θα είναι 33.333 ευρώ.

Το ποσό δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού το #33 είναι ο αριθμός συμμετοχής του Verstappen στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Ωστόσο, από του χρόνου θα αλλάξει σε #1, νούμερο που είχε χρησιμοποιήσει για τελευταία φορά ο Vettel το 2014.

Προφανώς, το γεγονός και μόνο πως αυτό το Type R θα έχει την υπογραφή του Verstappen και σε συνδυασμό με την προοπτική που έχει ο Ολλανδός, η δημοπρασία θα κλείσει σε πολύ υψηλότερο ποσό.

Κάτι που ευχόμαστε όλοι μας, καθώς όλα τα έσοδα από την πώληση θα δοθούν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Wings For Life που υποστηρίζει θεραπείες και έρευνες σχετικά με τραυματισμούς στο νωτιαίο μυελό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Ανατροπή – Μπαίνει σφήνα ο Ανδρουλάκης σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Κορονοϊός: Ανησυχία για Χριστούγεννα και Όμικρον – Τι εξετάζεται αν επιδεινωθεί η κατάσταση

Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας; Όλη η αλήθεια