Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποιοι είναι αυτοί που αγοράζουν μία νέα Lamborghini Countach;

Newsbomb

Ακόμη και αν κάποιος έχει τα χρήματα για να αποκτήσει μία ολοκαίνουργια Countach δεν αρκεί μόνο αυτό.

Του Γιάννη Σκουφή

Μόνο τα χρήματα δεν αρκούν για να αποκτήσει κανείς ένα ολοκαίνουργιο supercar με συλλεκτική αξία. Βλέπετε, εταιρείες όπως η Lamborghini διατηρούν ένα ευρύ VIP πελατολόγιο που περιλαμβάνει συλλέκτες, επιχειρηματίες, διασημότητες και άλλες προσωπικότητες με βαρύνουσα σημασία και διασυνδέσεις.

Πολλές φορές όμως ακόμη και αυτό δεν φτάνει και προτεραιότητα δίνεται στους πιο πιστούς πελάτες από το παρελθόν. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της νέας Countach LPI 800-4 που αποκαλύφθηκε τον Αύγουστο με αφορμή τα 50 χρόνια του μοντέλου και με το κάθε ένα από τα συνολικά 112 αυτοκίνητα να κοστίζει τουλάχιστον από 2,64 εκατομμύρια δολάρια.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ιταλική εταιρεία έδωσε προτεραιότητα όχι σε όποιον είχε τα χρήματα, ούτε σε όποιον πρόλαβε να κάνει την πρώτη παραγγελία. Προτεραιότητα δόθηκε στους πελάτες που είχαν μία αρχέτυπη Countach και ειδικότερα σε αυτούς που έχουν ακόμη και σήμερα μία ώστε να προσθέσουν τη σύγχρονη δίπλα στην παλιά.

Αξιοσημείωτο είναι πως αρκετοί κάτοχοι μιας παλιάς Countach έχουν παραγγείλει την καινούργια τους βαμμένη στο ίδιο χρώμα αμαξώματος και με διάφορες εξατομικεύσεις στην καμπίνα. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα βγουν από το εργοστάσιο της Lamborghini στην Sant’ Agata τους πρώτους μήνες του 2022.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τα ζευγάρια της παλιάς και της νέας Countach με τα ίδια χρώματα. Προς το παρόν στις φωτογραφίες και στο παρακάτω βίντεο βλέπετε μία σύγχρονη λευκή δίπλα σε μία κλασική που χρειάστηκε περίπου 25.000 εργατοώρες για να αναπαλαιωθεί από το τμήμα Polo Storico και από ρημάδι να ξαναγίνει μια πανέμορφη κατασκευή. Πάντοτε με τον εμβληματικό V12, έστω και αν η νέα Countach έχει έναν εξηλεκτρισμένο με 814 ίππους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού (video)

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Φόβοι για περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα μέτρα που «πέφτουν» στο τραπέζι