Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρομακτικό! Βγήκε από το τζιπ την τελευταία στιγμή!

Newsbomb

Δείτε στο βίντεο πως οι πυροσβέστες έκαναν τα πάντα σωστά ώστε να απεγκλωβιστεί ο οδηγός ενός Jeep λίγα δευτερόλεπτα πριν περάσει το τρένο!

Του Γιάννη Σκουφή

Μια από τις χειρότερες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας άτυχος οδηγός είναι να βρεθεί πάνω στις ράγες του τρένου. Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν το αυτοκίνητο έχει ήδη τρακάρει και αναποδογυρίσει με τον οδηγό να μην μπορεί να βγει και το τρένο να πλησιάζει.

Ένα τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε πριν από μερικές μέρες στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ όπου ένα Jeep συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο και έμεινε πάνω στην φυλασσόμενη διάβαση. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να παγιδευτεί και να μην μπορεί να βγει από το αυτοκίνητο του και να περάσει αρκετά λεπτά αγωνίας μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική.

Για καλή του τύχη οι πυροσβέστες κατάφεραν να τον βγάλουν από το αυτοκίνητο την σωστή στιγμή και όπως θα δείτε στο βίντεο το τρένο πέρασε μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα διαλύοντας ότι είχε απομείνει από το Jeep. Αυτό θα πει να έχεις Άγιο, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν πάνω από ένας…