Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Formula 1 - Drive to Survive: Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν

Newsbomb

Αυτές τις μέρες οι ομάδες της F1 παρουσιάζουν τα νέα τους μονοθέσια και οι φίλοι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να μπουν στο κλίμα χάρη στην έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Του Γιάννη Σκουφή

Η πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 23 Φεβρουαρίου, περίπου μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η νέα σαιζόν με το πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς στο Μπαχρέιν.

Για όσους παρακολουθούν τα δρώμενα στην F1 ο νέος κύκλος είναι ότι πρέπει για να θυμηθούν ξανά τις πιο σημαντικές στιγμές και τις πιο συναρπαστικές ιστορίες που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ενός πρωταθλήματος που ο Verstappen και η Red Bull είχαν «καθαρίσει» πολύ νωρίς.

Παρά την απόλυτη κυριαρχία του Max Verstappen, η περσινή σεζόν είχε αρκετά highlights και ίντριγκες. Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε μας δίνει μια πρώτη γεύση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί τόσο εντός όσο και εκτός πίστας, τονίζοντας τη λεπτή ισορροπία που πρέπει να επιτύχουν για να έχουν την καλύτερη επίδοση.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα που έγιναν πέρυσι ήταν το σύντομο πέρασμα του Nyck de Vries από την Alpha Tauri, μια κίνηση που δημιούργησε σημαντικό θόρυβο μετά την αντικατάσταση του Alex Albon στη Williams το 2022. Ωστόσο, ο De Vries δεν τα κατάφερε και αντικαταστάθηκε γρήγορα από τον Daniel Ricciardo που επέστρεψε.

Ενδιαφέρον είχε και το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Aston Martin, συγκεκριμένα του Fernando Alonso και η υπεροχή του σε σχέση με τον Lance Stroll. Με στόχο να ανέβει η αγωνία η σειρά υπονοεί ότι ο Lewis Hamilton θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, ενώ την ίντριγκα ανεβάζει η μεταγραφή του Βρετανού στη Ferrari από του χρόνου.