FUN TIME

Φαντασμαγορικό θέαμα και εντυπωσιακό πρόγραμμα στο… χριστουγεννιάτικο ΚΠΙΣΝ (εικόνες)

Φαντασμαγορικό θέαμα και εντυπωσιακό πρόγραμμα στο… χριστουγεννιάτικο ΚΠΙΣΝ (εικόνες)

Η χθεσινή (02/12) φωταγώγηση του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», παρουσία χιλιάδων επισκεπτών, έδωσε το… σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας.

Ακριβώς στις 19:00 το απόγευμα, χιλιάδες φωτάκια, με συνολικό μήκος 32 χιλιόμετρα, άναψαν στα 82 πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού, τα τρία πανύψηλα (12 μέτρα) στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, ενώ, τα Σιντριβάνια στο Κανάλι «συμμετείχαν» επίσης στο φαντασμαγορικό θέαμα, «χορεύοντας» τα δύο χριστουγεννιάτικα τραγούδια “Santa, tell me” και “Wonderful Christmastime”.

Όλα αυτά συνέθεσαν ένα «μαγευτικό» χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ενώ, ακολούθησε μεγάλη γιορτή στην Αγορά του Κέντρου Πολιτισμού, με οικοδέσποινα την ηθοποιό, Νάντια Κοντογεώργη.

Δείτε σημερινές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σκηνικό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Αλλαγή χρονιάς στο «Σταύρος Νιάρχος» με μουσική και πάρτι

Την 31η Δεκεμβρίου, φοράμε τα γιορτινά μας και υποδεχόμαστε δυναμικά τη νέα χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, ζωντανή μουσική, ένα μεγάλο πάρτι, τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς και φυσικά, πατινάζ μέχρι αργά.

Το πρόγραμμα της παραμονής Πρωτοχρονιάς ανοίγει στις 22:30 με την Αφροελληνίδα Idra Kayne σε ένα θεαματικό μουσικό σόου που θα παρουσιάσει μαζί με τη δεκαμελή ορχήστρα της. Ένα μουσικό ταξίδι στις disco, soul, hip hop και RnB επιτυχίες που άφησαν εποχή από τη δεκαετία του ’80 μέχρι σήμερα.

Από τη Donna Summer και τη λάμψη της Diana Ross, μέχρι την ανεπανάληπτη Whitney Houston και τη σύγχρονη Dua Lipa και από τη δυναμική Mary J Blige μέχρι τους Gorillaz, τον Eminem και τον Jay–Z, θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε δυνατά για να υποδεχθούμε ένα φωτεινό 2024.

Ο χρόνος αλλάζει με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον αττικό ουρανό, ενώ, αμέσως μετά δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς, το καθιερωμένο πλέον SNF RUN: 2024 FIRST RUN του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Την πιο ελπιδοφόρα νύχτα του χρόνου στήνεται, όπως πάντα, στην Αγορά ένα μεγάλο πάρτι με εμβληματικούς Djs. Εφέτος, θα απολαύσουμε τον Bill Brewster, έναν από τους ιδρυτές του φημισμένου dance club Fabric στο Λονδίνο, ευρύτερα γνωστό για τον ευφάνταστο τρόπο με τον οποίο μιξάρει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής –από acid house και hip hop μέχρι disco και rock– φτιάχνοντας ατμόσφαιρα πάρτι όπου κι αν βρίσκεται.

Σχετικές ειδήσεις