FUN TIME

Η... απόδραση γνωστού δημοσιογράφου στον παράδεισο της Ορεινής Κορινθίας! (pics)

Η... απόδραση γνωστού δημοσιογράφου στον παράδεισο της Ορεινής Κορινθίας! (pics)

Ο Δημήτρης Μάρκος μας έχει δείξει και στο παρελθόν πόσο του αρέσουν οι αποδράσεις στο βουνό και ειδικά στα Τρίκαλα Κορινθίας που τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει κατακόρυφα ως προορισμός, λόγω και της πολύ κοντινής τους απόστασης από την Αθήνα...

Αυτή τη φορά, η εξόρμησή του είχε σχέση και με ένα πολύ σημαντικό γεγονός που θα λάβει χώρα στις 19 Αυγούστου στις 3 συνοικίες των Τρικάλων Κορινθίας, την κάτω, την μεσαία και την άνω. Δείτε τη σχετική αφίσα των διοργανωτών και αν δεν έχετε κανονίσει κάτι αυτή την μέρα σας προσφέρεται μια «χρυσή» ευκαιρία να γνωρίσετε τους «θησαυρούς» αυτής της μοναδικής από άποψη φύσης, γεύσεων -και όχι μόνο- περιοχής.

καρτα 1
καρτα 2

Tα νεοιδρυθέν Trikala Korinthias Network στο πλαίσιο των δράσεων του για την προώθηση της περιοχής και της ανάδειξης των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων σε συνεργασία με την ομάδα γαστρονομίας του Experience Korinthia συνδιοργανώνουν το 1ο Trikala Korinthias Food Trails Festival στις 19 Αυγούστου 2017, στα Τρίκαλα Κορινθίας.

ΜΑΡΚΟΣ 1

Κατά τη διάρκεια του Trikala Korinthias Food Trails Festival οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν περιπατητικές διαδρομές που περνούν μέσα από τις τρεις συνοικίες , να γνωρίσουν την τοπική γαστρονομία μέσα από την παρουσίαση συνταγών της τοπικής κουζίνας που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο «Επαρχείον» στα Μεσαία Τρίκαλα, καθώς και να παρακολουθήσουν την αναπαράσταση του τρύγου της κορινθιακής σταφίδας.

ΜΑΡΚΟΣ 2

Στόχος της διοργάνωσης είναι να καθιερωθεί το FoodTrails Festival ως ετήσιος θεσμός, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής των Τρικάλων Κορινθίας και την αύξηση της προσέλευσης του διεθνούς και εγχώριου τουρισμού. Περαιτέρω, η διοργάνωση αποσκοπεί στην γνωριμία των επισκεπτών με την παράδοση και τον τόπο των Τρικάλων, καθώς και στην ανάδειξη της κορνθιακής κουζίνας ως διακριτού στοιχείου της ελληνικής γαστρονομίας.

ΜΑΡΚΟΣ 5

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Πρόγραμμα FoodTrails Festival 2017
Περιπατητική διαδρομή μονοπατιού «ΑΡΧΑΙΟΝ ΜΥΣΑΙΟΝ» - Ωρα 18.00
Συγκέντρωση: Κοινοτικός Χώρος Στάθμευσης Κ.Τρίκαλα, μέχρι ΜΑΥΡΑΓΑΝΕΪΚΟ.
Βαθμός Δυσκολίας : Μέτριος

Ωρα 19.30 – 20.30
Αναπαράσταση τρύγου Κορινθιακής Σταφίδας : Κοινοτικός Χώρος Στάθμευσης Ανω Τρίκαλα

Ωρα 21.00
Γαστρονομία Τοπικής Κουζίνας, Μεσαία Τρίκαλα «ΕΠΑΡΧΕΙΟΝ»

ΜΑΡΚΟΣ 6

Σχετικές ειδήσεις