FUN TIME

Λιποθύμησε όταν είδε ΑΥΤΟΝ τον στοιχειωμένο πίνακα - Τολμάς να τον αντικρίσεις; (pics)

Λιποθύμησε όταν είδε ΑΥΤΟΝ τον στοιχειωμένο πίνακα - Τολμάς να τον αντικρίσεις; (pics)
Λένε ότι αλλάζει θέσεις, όταν δεν κοιτάζει κανείς...

Μυστήριο καλύπτει έναν πίνακα με το όνομα «Απαίσιος» που αρχικά είχε φτιαχτεί για μια ταινία τρόμου.

Ο πίνακας παρουσιάστηκε στο κοινό σε μια έκθεση στοιχειωμένων αντικειμένων στο Γκλόστερ της Αγγλίας, οι «παρενέργειες» όμως ήταν αναπάντεχες…

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της έκθεσης, τα στοιχειωμένα αντικείμενα χωρίζονταν σε αυτά με μικρή αρνητική ενέργεια και σε αυτά με ισχυρή «σκοτεινή» ενέργεια. Ο πίνακας «Απαίσιος» ανήκε στα ιδιαιτέρως «διαβολικά» αντικείμενα.

Ο πίνακας προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί στο θρίλερ του 2018 «Finders Keepers». Όμως, μόλις ο σκηνοθέτης και οι ηθοποιοί είδαν τον «Απαίσιο» ένιωσαν τόσο μεγάλη αποστροφή, που αρνήθηκαν να τον χρησιμοποιήσουν στην ταινία.

Από τότε, φημολογείται ότι ο πίνακας προκαλεί αδιαθεσία στους ανθρώπους που τον κοιτάζουν, τους κάνει να νιώθουν άσχημα συναισθήματα και τους προκαλεί παραισθήσεις ότι αλλάζουν οι παραστάσεις του. Επίσης, υπάρχουν ιστορίες που λένε ότι μετακινείται από τη μία πλευρά του δωματίου στην άλλη, όταν δεν κοιτάζει κανείς…

Αυτή τη φορά, στο Μουσείο Στοιχειωμένων Αντικειμένων του Γκλόστερ, «θύμα» του πίνακα έπεσε η Lyn Cinderey. Η γυναίκα στο παρελθόν ξεναγούσε τουρίστες στα «στοιχειωμένα» μέρη της πόλης, η εξοικείωση όμως με «φαντάσματα» και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα δεν την προστάτευσε.

«Μόλις είδα τον πίνακα, αυτό ήταν. Ένιωσα τόσο μεγάλη αδιαθεσία που σφίχτηκε το στομάχι μου. Αναγκάστηκα να πω σε κάποιον ότι δεν νιώθω καλά. Ήταν τόσο περίεργο. Το επόμενο που θυμάμαι είναι ότι είχα λιποθυμήσει και είχε μαζευτεί κόσμος γύρω μου» δηλώνει η Lyn Cinderey.

«Ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό που συνέβη εκείνο το βράδυ» λέει από τη μεριά του ο διευθυντής του Μουσείου Στοιχειωμένων Αντικειμένων, Lee Steer, χαρακτηρίζοντας τρομακτική τη λιποθυμία. Προσθέτει ότι τώρα, θα πρέπει να καταγράψει τι ακριβώς έγινε γύρω από τον πίνακα και να προσθέσει το περιστατικό στη λίστα με τις παρενέργειες που προκαλεί ο «Απαίσιος».

Δείτε το «στοιχειωμένο» πίνακα στην gallery του Newsbomb.gr

(Πηγή: Gloucestershirelive)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις