FUN TIME

Γιατί το αμερικανικό ναυτικό ξεκινά περιπολίες για UFO; Τι συμβαίνει, τι βρήκαν, τι μας κρύβουν;

Γιατί το αμερικανικό ναυτικό ξεκινά περιπολίες για UFO; Τι συμβαίνει, τι βρήκαν, τι μας κρύβουν;

Ένα πρόγραμμα αναφορών για UFO από πιλότους του άρχισε το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, ωστόσο, όπως αναφέρουν επίσημες πηγές, τα στοιχεία που θα προκύψουν δεν θα δοθούν στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Politico, το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ προχωρά σε αυτή την κίνηση, η οποία αποτελεί αντίδραση σε μια σειρά θεάσεων αγνώστων, φαινομενικά προηγμένων αεροσκαφών κοντά σε δυνάμεις και εγκαταστάσεις των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

«Υπάρχει μια σειρά αναφορών μη εξουσιοδοτημένων και/ή αγνώστων αεροσκαφών σε διάφορες περιοχές που ελέγχονται από τον στρατό», δήλωσε το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό σε σχετική ερώτηση του Politico. «Για λόγους ασφαλείας, το Ναυτικό και η Πολεμική Αεροπορία λαμβάνουν αυτές τις αναφορές στα σοβαρά και τις διερευνούν όλες... στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών το Ναυτικό αναβαθμίζει και επισημοποιεί τη διαδικασία με την οποία γίνονται τέτοιες φερόμενες εισβολές στις εμπλεκόμενες αρχές. Ένα νέο μήνυμα στον στόλο με το οποίο θα παρουσιάζονται τα βήματα για την αναφορά είναι σε στάδιο προσχεδίου».

Όπως υπογραμμίζει το Politico, το αμερικανικό πολεμικό ναυτικό δεν υποστηρίζει την ιδέα πως ναύτες του έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινα σκάφη, ωστόσο αναγνωρίζει ότι έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις περίεργων θεάσεων στον αέρα από αξιόπιστο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, που χρήζουν καταγραφής και μελέτης.