Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ονειρεύεται τη... Eurovision

Newsbomb

Οι εντός γηπέδου εμφανίσεις του Στέφανου Τσιτσιπά αυτή την εποχή είναι εξαιρετικές αλλά πίσω από τον αθλητή που όλοι γνωρίζουμε κρύβεται ένα άλλο... ταλέντο.

O Στέφανος Τσιτσιπάς λαμβάνει μέρος στο τουρνουά Ultimate Tennis Showdown που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Μουράτογλου στη Γαλλία και βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόνος πρώτος με πέντε νίκες σε έξι αγώνες.

Αυτό όμως που έχει προκύψει από την εκεί παρουσία του, αποκαλύπτει ένα ταλέντο του Έλληνα πρωταθλητή στο τένις, που μπορεί να τον πάει... μακριά.

Απαντώντας στην πρόκληση μίας δημοσιογράφου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τραγούδησε κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, ζωντανά, λίγους στίχους από το τραγούδι «Apologize» των One Republic και δήλωσε πως όνειρό του είναι να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

«Το όνειρο μου είναι να πάω στη Eurovision και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και θα παλέψω μέχρι τέλους για να το πετύχω», ανέφερε γελώντας.

Υποσχέθηκε μάλιστα ότι την επόμενη εβδομάδα θα τραγουδήσει το «Mirrors» του Justin Timberlake, του οποίου είναι μεγάλος φαν.

Δείτε τον Στέφανο Τσιτσιπά να τραγουδά:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαντλίν: Μέσα στο κρησφύγετο του Γερμανού παιδόφιλου - Ανατριχιαστικές εικόνες