GOSSIP

Ειρήνη Καζαριάν: Πέταξε τα βέλη της στους επικριτές της

Ειρήνη Καζαριάν: Πέταξε τα βέλη της στους επικριτές της

Η νικήτρια του περσινού Next Top Model, Ειρήνη Καζαριάν, έχει γίνει το επίκεντρο αρνητικών σχολίων. Αιτία η απόφασή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο. 

Συγκεκριμένα η Ειρήνη Καζαριάν θα παίξει στην παράσταση «Κούκλες season 2» στπ Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

To μοντέλο ήταν το πρόσωπο των ημερών, αφού όχι μόνο θα παίξει στο θέατρο για πρώτη φορά, αλλά η αδυναμία της να μιλήσει για τον ρόλο της στους δημοσιογράφους προκάλεσε αντιδράσεις.

Οι reporters βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και η Ειρήνη Καζαριάν κλήθηκε να τους μιλήσει για τον ρόλο της στο έργο «Κούκλες season 2». Όμως, το μοντέλο φάνηκε να δυσκολεύεται, καθώς δεν μπορούσε να αναλύσει την ηρωίδα της και να μιλήσει γι’ αυτήν, ενώ μάλιστα ειρωνεύτηκε τους δημοσιογράφους που περίμεναν με υπομονή μήπως θυμηθεί και τίποτα.

Οι εκπομπές και οι παρουσιαστές τους σχολίασαν έντονα το εν λόγω περιστατικό και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπάθωσε και ήταν αυστηρός στα όσα είπε.

Η Ειρήνη επέλεξε λοιπόν να απαντήσει στα σχόλια και την κριτική μέσω Instagram, λέγοντας τη δική της αλήθεια και πετώντας τα καρφάκια της προς πάσα κατεύθυνση.

Στις ακόλουθες εικόνες οι αναρτήσεις-απαντήσεις του μοντέλου…

Πηγή: Gossip-tv.gr