GOSSIP

Στο My Style Rocks η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου (photos)

Στο My Style Rocks η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου (photos)

Μήπως σας θυμίζει κάτι;

Το My Style Rocks επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 13 Ιανουαρίου και πάλι από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, και έχουμε καταλάβει ήδη πως θα είναι όλο εκπλήξεις.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως παρουσιάστρια θα είναι η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται οι Λάκης Γαβαλάς, Στέλιος Κουδουνάρης και Ελενα Χριστοπούλου, η οποία πήρε… μεταγραφή από το GNTM.

Το «άρωμα» του Greece Next Top Model, θα είναι έντονο, καθώς στο παιχνίδι θα συμμετέχει η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, ενώ θα απολαύσουμε και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο πρώτο ριάλιτι μόδα του ΑΝΤ1.

Κάπου εδώ, έρχεται ένας ξανθός… πειρασμός, ο οποίος έχει και εκείνος προϊστορία με το GNTM. Πρόκειται για την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη.

Η «Real Life Barbie», όπως αυτοχαρακτηρίζεται στο Instagram, είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM 2018 και είχε κοπεί από τις οντισιόν λόγω των τατουάζ της. Μάλιστα η 20χρονη είχε βγει σε εκπομπή τότε και είχε ξεσπάσει κατά των κριτών.

Απολαύστε την 20χρονη Κιάρα…