GOSSIP

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Η επέτειος γάμου και το συγκινητικό βίντεο

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Η επέτειος γάμου και το συγκινητικό βίντεο

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Το συγκινητικό βίντεο για την επέτειο γάμου τους και τα λόγια τους

Σήμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη κι ο Χάρης Βαρθακούρης συμπληρώνουν σήμερα 26 Μαρτίου 10 χρόνια γάμου.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να αναρτήσουν στα accounts τους βίντεο για να τιμήσουν την επέτειό τους, ενώ μάλιστα και τα λόγια που έγραψαν ο ένας για τον άλλον ήταν συγκινητικά.

«10 χρόνια σήμερα!! Αγαπημενάρα μου, ομορφιά μου, συνοδοιπόρε μου, ευτυχισμένη 10η επέτειο γάμου. Είναι ευλογία να μοιράζομαι τη ζωή μου με ένα τόσο δυναμικό, υπέροχο (και υπομονετικό) πλάσμα. Πάει η πρώτη δεκαετία!!! Σε αυτή παντρευτήκαμε δυο (!) φορές και ανανεώσαμε κι άλλη μια τους όρκους μας! Πάνω από όλα όμως, αυτή η δεκαετία, μας έφερε δυο καλλονές κόρες-διαμάντια. Και το έφερε έτσι η μοίρα να το γιορτάσουμε σήμερα μόνο οι τέσσερις μας! Ανυπομονώ να δω τι θα φέρει η επόμενη», έγραψε ο τραγουδιστής.

Τα λόγια της Αντελίνας Βαρθακούρη

«Θα σ’ αγαπώ... Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια... Ώσπου το φως να γίνει σκοτεινιά... Ώσπου κι αυτός ο ήλιος να σβηστεί... Ώσπου ο χρόνος πια να ξεχαστεί... Θα σ’ αγαπώ... Και κάπου εκεί, σε αυτό το σημείο, όταν μου σιγοτραγουδούσες στ’ αφτί την ώρα που χορεύαμε στον γάμο μας, σταμάτησες με κοίταξες και μου είπες...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου εκείνη την βουρκωμένη μας ματιά...

Μια δική μας ιστορία αγάπης...Μια δική μας τρέλα...Ένας δικός μας αγώνας με όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά με έναν κοινό όρκο...δεν θα αφήσουμε ποτέ το τιμόνι ότι κι αν γίνει...Μαζί σε όλα!!! Πέρασε μόλις η πρώτη μας 10ετία και έχω να σου πω πως είμαι πολύ ευτυχισμένη μωρό μου...εσυ, τα παιδιά μας και τα σκυλάκια μας είστε το λιμάνι μου...μαζί με εσάς και για εσάς μπορώ τα πάντα!!! Σ’ ευχαριστώ γι αυτά τα 10 χρόνια... Συγνώμη για τις φορές που σε στενοχώρησα... Ανυπομονώ γι αυτά που θα έρθουν.... Σε λατρευω μωρό μου!!! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ, ΥΓΙΗΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!», έγραψε η Αντελίνα.

Ακολουθεί το βίντεο...

Πηγή: Gossip-tv.gr