GOSSIP

Απίστευτο: Ποια ηθοποιός φτιάχνει μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό;

Απίστευτο: Ποια ηθοποιός φτιάχνει μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό;

Ο κορονοϊός έχει κάνει τη Σοφία Φιλιππίδου ακόμη πιο δημιουργική. Η ηθοποιός μένει σπίτι και φτιάχνει μάσκες και τις κεντάει!

Η δημοφιλής ηθοποιός επιστράτευσε το καλλιτεχνικό της ταλέντο κι έτσι δημιούργησε τις δικές της μάσκες για την προστασία από τον κορονοϊό. Μάλιστα, δημοσίευσε τις δημιουργίες της στο Instagram και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από όμορφο.

Μάσκες με τριαντάφυλλα, γεωμετρικά σχήματα, ζωάκια και δέντρα αλλά και με πιο παραδοσιακή προσέγγιση, καθώς έφτιαξε μάσκα με γιορντάνια που ομολογουμένως εντυπωσίασε. Το αποτέλεσμα δια χειρός Σοφία Φιλιππίδου είναι εντυπωσιακό!

Η ηθοποιός μάλιστα ανέφερε και τον λόγο που έκανε μια τέτοια κίνηση, ενώ να αναφέρουμε ότι οι δημοσιεύσεις στης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουν πολλά likes και σχόλια, κάτι που δείχνει ότι ο κόπος της βρήκε ανταπόκριση από το κοινό που την ακολουθεί στα social media.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Άλλωστε, ένας καλλιτέχνης μπορεί να προσαρμόζεται σε συνθήκες και να μην χάνει στιγμή την καλλιτεχνική του έμπνευση. Η Σοφία Φιλιππίδου το απέδειξε περίτρανα και μας εντυπωσίασε, ενώ παράλληλα έκανε τη δική της πρόταση για δημιουργική ενασχόληση τώρα που οι συγκυρίες απαιτούν να μένουμε στο σπίτι για να προστατεύουμε την υγεία μας.

Το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε πολύ. Εσάς;

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»…

Πηγή: Gossip-tv.gr