GOSSIP

Χριστίνα Μπόμπα: Τι πραγματικά συμβαίνει με το επίθετό της;

Χριστίνα Μπόμπα: Τι πραγματικά συμβαίνει με το επίθετό της;

Τι αποκάλυψε για το επίθετό της η Χριστίνα Μπόμπα;

Χριστίνα Μπόμπα. Ένα όνομα, πολλές φωτογραφίες στα social media και ακόμη περισσότερα πειράγματα λόγω επιθέτου. Δεν είναι λίγες φορές που οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν «παίξει» με τη λέξη «μπόμπα».

Κι ενώ ξέρουμε αρκετά χρόνια τώρα τη Χριστίνα, συνειδητοποιήσαμε πως ποτέ δεν αναρωτηθήκαμε για το περίεργο -όσο να πεις- επίθετο της. Γνωρίζουμε πως κατάγεται από τη Λαμία, ωστόσο το «Μπόμπα» δεν το λες και ένα συνηθισμένο επίθετο. Η παρουσιάστρια και influencer όμως μετά από όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να μας εξηγήσει την ιστορία που κρύβει το επίθετό της.

Η Χριστίνα πριν από δύο ημέρες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι εκεί μεταξύ άλλων συζήτησαν και γι’ αυτό. Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε όλη την ιστορία που κρύβεται πίσω από το επώνυμό της και δεν θα σου πούμε είμαστε αρκετά περίεργοι να μάθουμε.

Αρχικά να σου πούμε πως είναι το πραγματικό της επίθετο και δεν πρόκειται για παρατσούκλι ή ψευδώνυμο όπως έχουν αρκετοί celebrities. Ποια είναι όμως η ιστορία του;

Πάτα play στο βίντεο που ακολουθεί και δες όλα όσα είπε η Χριστίνα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.