GOSSIP

Άλλαξε τα μαλλιά της η Ήβη Αδάμου. Δες την αλλαγή

Άλλαξε τα μαλλιά της η Ήβη Αδάμου. Δες την αλλαγή

Νέα αλλαγή για την Ήβη Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου δείχνει αρκετά ανανεωμένη και φρέσκια με την έναρξη του καλοκαιριού. Έχει κάνει τις πρώτες της βουτιές και η μαυρισμένη επιδερμίδα της πάει πολύ. Είδαμε όμως και μία νέα αλλαγή. Η τραγουδίστρια τόλμησε μία αλλαγή στα μαλλιά της.

Από την αρχή που τη γνωρίσαμε, η Ήβη είχε ένα φυσικό, σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών, το οποίο ταίριαζε υπέροχα με τα καστανά μάτια και τη σταρένια επιδερμίδα της. Μόλις χθες, όμως, η 26χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο, fresh και καλοκαιρινό hair look της, το οποίο της ταιριάζει πολύ. Η Ήβη αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και να προσθέσει ξανθές ανταύγειες στα σκούρα μαλλιά της και ομολογουμένως η νέα της εμφάνιση είναι φανταστική!

«Ήρθε η στιγμή για μια αλλαγή», έγραψε στη λεζάντα του post της στο Instagram με τους fans της να κάνουν μόνο θετικά σχόλια για το νέο hair look της. Η αλήθεια είναι ότι η Κύπρια τραγουδίστρια δε μας έχει συνηθίσει σε ριζικές αλλαγές στα μαλλιά της- ειδικά όσον αφορά το χρώμα- μιας και η ίδια προτιμά να φορά περούκες όταν θέλει να «μεταμορφωθεί» για λόγους δουλειάς. Η Ήβη, όμως, τόλμησε για πρώτη φορά και φάνηκε ότι η τύχη και το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρα με το μέρος της!