GOSSIP

Η συνεργασία της Selena Gomez που δεν περίμενες να δεις

Η συνεργασία της Selena Gomez που δεν περίμενες να δεις

Η αγαπημένη σταρ ετοιμάζει πολλά πράγματα

Η Selena Gomez επιστρέφει στο επίκεντρο της δημοσιότητας με μία συνεργασία που δεν περίμενες να ακούσεις. Είναι που της αρέσει να πειραματίζεται και να μη μένει διαρκώς στα ίδια και τα ίδια και οι φανς της τη λατρεύουν ακόμα περισσότερο γι' αυτό.

Αυτή τη φορά η Selena αλλάζει λίγο τις μουσικές της συνήθειες και πρωτοτυπεί, αφού θα μπλεχτεί στα μονοπάτια της K-Pop μουσικής. Πολλοί καλλιτέχνες έχουν κάνει μεγάλες συνεργασίες με K-Pop συγκροτήματα, αλλά αυτά τα κορίτσια είναι τα καλύτερα! Selena Gomez και BLACKPINK ενώνουν τις δυνάμεις τους για το πιο επικό single του Αυγούστου!

Η ανακοίνωση ήρθε από το προφίλ της Selena στο Instagram και, καταλαβαίνεις, οι fans ξετρελάθηκαν με τα νέα. Το post της συγκέντρωσε περισσότερα από 4.000.000 likes και αυτός ο αριθμός καθημερινά αυξάνεται. Ενθουσιασμένη, ανέβασε το εξώφυλλο της προαναγγελίας του single με τις BLACKPINK και σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε κανένας.

Αν και ο τίτλος του τραγουδιού τους παραμένει ακόμη άγνωστος, τα κορίτσια έχουν ήδη προϊδεάσει τους θαυμαστές και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δε θα αργήσει καθόλου να έρθει. Ο Αύγουστος θα φύγει σίγουρα με μια γλυκιά ανάμνηση και αυτή θα είναι του νέου single που θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου. Το κομμάτι, αν κρίνουμε από το προηγούμενο single των BLACKPINK «How You Like That» θα γίνει αμέσως το επόμενο hit τους.