PHOTOS

GOSSIP

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τον έχεις δει σε παιδική ηλικία; Η σπάνια φωτό

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τον έχεις δει σε παιδική ηλικία; Η σπάνια φωτό

Μας έδειξε φωτογραφία από την πιο ανέμελη περίοδο της ζωής του.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor από το οποίο μάλιστα και κατάφερε να ξεχωρίσει. Λίγους μήνες μετά και ο ίδιος πρωταγωνίστησε στα media με την προσωπική του ζωή, αλλά και με τη σχέση του δίπλα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η συνέχεια λίγο - πολύ γνωστή. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απέκτησε τις πρώτες του εμπειρίες στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ φέτος και για τρίτη χρονιά, βρίσκεται δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου και στο Έλα Χαμογέλα.

Παραμένοντας πάντα fit, ο Κωνσταντίνος γυμνάζεται καθημερινά, ενώ θα ανεβάσει σχετικές φωτογραφίες στο instagram, εκεί όπου επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.


Αυτή τη φορά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έκανε μια διαφορετική ανάρτηση. Με αφορμή την πρόσφατη Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, στον λογαριασμό του στο instagram ανέβηκε μια throwback φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Φυσικά, οι followers του έσπευσαν να σχολιάσουν τον Κωνσταντίνο σε παιδική ηλικία. Ο ίδιος μάλιστα σήμερα μπορεί να διατηρεί ένα άψογο κορμί, στο παρελθόν όμως υπήρξε περίοδος που και ο ίδιος βρέθηκε με περιττά κιλάκια.