GOSSIP

Αγγελική Νικολούλη: «Είναι άγνωστος ο φόβος για μένα, δεν πορευόμαστε μαζί»

Αγγελική Νικολούλη: «Είναι άγνωστος ο φόβος για μένα, δεν πορευόμαστε μαζί»

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Φως στο τούνελ» δήλωσε πως έχει παραμερίσει τον κίνδυνο.

Συνέντευξη στο «Happy Day» παραχώρησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία μίλησε για το νέο της βιβλίο «Θα γίνω η σκιά σου», για τον κίνδυνο και τους φόβους του επαγγέλματός της, αλλά και για τον γιο της.

«Το μυθιστόρημα «Θα γίνω η σκιά σου» τα έγραψα το καλοκαίρι, το θεωρώ το αγαπημένο μου “παιδί” γιατί μέσα σε αυτό ελευθερώθηκα. Μιλάει για μία νεαρή που εξαφανίστηκε στην Αθήνα με τρία πρόσωπα να εμπλέκονται σε αυτή και ένα τέλος απρόβλεπτο. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αναζητούμε την υπόθεση που με ενέπνευσε για το βιβλίο, σημασία έχουν τα μηνύματα. Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Ισορροπώ ανάμεσα στο έγκλημα, στο μήνυμα, στο θύτη, στο θύμα και στο περιβάλλον του», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ» που διανύει την 26η χρονιά της στη μικρή οθόνη.

«Έχω σταματήσει να μετράω αυτούς που έχουν γίνει η «σκιά» μου όλα αυτά τα χρόνια. Έχω παραμερίσει τον κίνδυνο. Είναι άγνωστος ο φόβος για μένα, δεν τα πάμε καλά, δεν πορευόμαστε μαζί. Αν είχα αφήσει το φόβο να με κυριεύσει, θα είχα σταματήσει. Ρωτάω τον εαυτό μου τι είναι αυτό που με κάνει να πηγαίνω κοντά στον κίνδυνο, αλλά δεν έχω δώσει απάντηση, δεν την έχω βρει.

Πορεύομαι 26 χρόνια σε αυτό που επέλεξα, δεν με κουράζει. Με ευχαριστεί. Είχα την τύχη να μεγαλώσω ένα υγιές παιδί, ψυχικά και σωματικά. Και πάντα έβρισκα χρόνο και για μένα. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις προλαβαίνεις τα πάντα», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Όσο για το αν θα δούμε κάποιο βιβλίο της να γίνεται ταινία αφού ο γιος της είναι σκηνοθέτης, ανέφερε: «Δε μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, κάτι γίνεται αλλά δεν είμαι σε θέση να πω ακόμα».