GOSSIP

Ντορέττα: Από τον στίβο στο… ταρτάν της υποκριτικής και της παρουσίασης

Ντορέττα: Από τον στίβο στο… ταρτάν της υποκριτικής και της παρουσίασης

H Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη σήμερα στο πλατό της εκπομπής Έλα χαμογέλα και... αποκαλύφθηκε!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από τους συντελεστές της εκπομπής καθώς είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι της.

Έτσι, πριν ξεκινήσει η συνέντευξή της δεν θα μπορούσε να μην παίξει ένα αφιερωματικό βιντεάκι για εκείνη και τη ζωή της μέχρι σήμερα.

Το ξέρατε ότι η Ντορέττα υπήρξε πρωταθλήτρια σε αγώνες στίβου; Ότι είχε περάσει στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής το οποίο και εγκατέλειψε για να ασχοληθεί με την υποκριτική;

Όλα αυτά και άλλα πολλά αποκαλύφθηκαν σε ένα σύντομο βίντεο με τα σημαντικότερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή της που είχε επιμεληθεί για εκείνη η εκπομπή.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια που παρακολουθούμε μέσα από την εκπoμπή Rooomies κάθε Σαββατοκύριακο θεωρεί ότι το μεγαλύτερο κατόρθωμά της είναι οι δύο γιοι της ενώ τόνισε πως τους επιτρέπει να κάνουν ό,τι θέλουν στη ζωή τους καθώς και εκείνη έμαθε από το σπίτι της να έχει αυτή την ελευθερία.

Λατρεύει τον χορό, την αρμονία και την καλή αισθητική σε κάθε τι γύρω της και είναι αθεράπευτα ειλικρινής και καλή φίλη. Αυτό τουλάχιστον λένε οι καλοί της φίλοι και αυτοί είναι πολλοί.

Μάθετε άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή της στο παρακάτω βίντεο: