GOSSIP

The Voice - Τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια! (videos)

The Voice - Τελικός: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια! (videos)

Μετά από τέσσερα live και αρκετούς μήνες επεισοδίων, το «The Voice» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (12/2), με την Ιωάννα Γεωργακοπούλου να είναι η μεγάλη νικήτρια! 

Ο τελικός του The Voice μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση και στην αρχή της βραδιάς είδαμε εννέα φιναλίστ αντί για οκτώ.

Η Δούκισσα Νομικού εξήγησε τι συνέβη και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, ο παραπάνω παίκτης οφείλεται σε λάθος της παραγωγής, το οποίο διορθώθηκε δίνοντας την ευκαιρία στον ένατο παίκτη.

«Είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα στα social media και συγκεκριμένα στην κάρτα του Μαρσελίνο και γι αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία να είναι εδώ μαζί μας . Στο Voice δεν χωρούν αδικίες, αντιπαλότητες και αντιζηλίες», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Οι εννέα φιναλίστ

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον μεγάλο τελικό είδαμε τους Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι.

Ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου διαγωνίστηκαν από το team του Πάνου Μουζουράκη.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου παρακολουθήσαμε τους Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, Ιωάννα Γεωργακοπούλου και Αλεξάνδρα Σιετή.

Από το team του Σάκη Ρουβά στον τελικό διαγωνίστηκαν η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους.

Οι μουσικές εκπλήξεις της βραδιάς

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στον τελικό του «The Voice of Greece», καθώς οι coaches ανέβηκαν στη σκηνή σε ντουέτα για να ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσαν το τραγούδι «Συναυλία».

Ο Πάνος Μουζουράκης με τον Σάκη Ρουβά τραγούδησαν ένα medley με αγαπημένα τραγούδια των Beatles όπως τα «Yesterday», «Help!», «A Hard Day’s Night», «Eleanor Rigby», «Come Together» και «Hey Jude».

Η μεγάλη νικήτρια!

Στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του The Voice διαγωνίστηκαν και οι εννέα παίκτες, ωστόσο, μόνο τέσσερις πήραν το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του τελικού.

Η Ειρήνη Περικλέους, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Αλεξάνδρα Σιετή και ο Νίκος Νταλάκας, ήταν οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στην δεύτερη φάση.

Στην συνέχεια η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε πως στο τελικό στάδιο, δηλαδή στους δύο φιναλίστ, περνούν οι Αλεξάνδρα Σιετή και Ιωάννα Γεωργακοπούλου, αμφότεροι από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Στη τελική δυάδα του μεγάλου τελικού του «The Voice» πέρασαν η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «It’s a man’s man’s world» και η Αλεξάνδρα Σιετή το «Think» της Aretha Franklin.

Μετά τη νέα ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, και λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως μεγάλη νικήτρια του φετινού μουσικού show του ΣΚΑΪ, είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αυτή την ημέρα θα χιονίσει σε όλη την Αθήνα – Πάρτε τα μέτρα σας