GOSSIP

Ζέτα Δούκα: Περιμένω μία συγγνώμη από τον Γιώργο Κιμούλη

Ζέτα Δούκα: Περιμένω μία συγγνώμη από τον Γιώργο Κιμούλη

Ζέτα Δούκα: Τι είπε στο «Πρωινό» η ηθοποιός για την καταγγελία της αλλά και την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Πέρασαν τέσσερις μήνες από τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη και από τότε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για τις καταγγελίες στο χώρο της τέχνης.

Η ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» για την καταγγελία της, τονίζοντας πως περιμένει μία συγγνώμη από τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως νόσησε από κορονοϊό, περνώντας μάλιστα δύσκολα.

«Από τη μια χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία ώστε να περάσει ο φόβος στην αντίπερα όχθη και να φοβούνται πλέον οι θύτες και όχι τα θύματα αλλά από την άλλη κάθε φορά που βγαίνει κάτι στεναχωριέμαι τόσο πολύ…Κάποια στιγμή κάποιος βρίσκει το θάρρος, όπως εγώ που βρήκα το θάρρος να πω κάτι που μου συνέβη ορμώμενη από τη Σοφία Μπεκατώρου», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα και συνέχισε αναφέροντας ότι όλο αυτό είχε τεράστιες επιπτώσεις πάνω της:

«Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη που οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Με εξουθένωσε και θα το πω πρώτη φορά, πέρασα κορωνοϊό. Και τον πέρασα πολύ δύσκολα με τρομερά συμπτώματα γιατί ήμουν εξουθενωμένη συναισθηματικά και σωματικά.

Η κόρη μου με ρώτησε για αυτό το άτομο που μιλάω συνέχεια, τι είναι αυτό το όνομα που λέω συνέχεια. Της εξήγησα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάποια άσχημα πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου αλλά δεν περίμενα να το κάνει. Μια συγγνώμη θα ήθελα να ακουστεί από όλους. Μια συγγνώμη από πραγματική μεταμέλεια είναι πάντα ευπρόσδεκτη αλλά άνθρωποι που έχουν φτάσει σε αυτά τα σημεία…. δε ξέρω αν έχουν το επίπεδο της συνείδησης, αν υπάρχει καν συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Λύνει» την υπόθεση το όπλο των δραστών;