GOSSIP

Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει

Σάκης Κατσούλης: Αποκάλυψε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει

Σάκης Κατσούλης: Πώς σκοπεύει να βοηθήσει τη Μαριαλένα και τι ανέφερε για τη μητέρα της

Για όλους και για όλα μίλησε ο νικητής του Survivor στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε πως πάσχει από λεύκη, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι μόνος και πως θα βοηθήσει τη Μαριαλένα να κάνει το δικό της personal studio.

«Νιώθω τέλεια, φανταστικά, υπέροχα. Είδα την οικογένειά μου μετά από 5,5 μήνες και το συναίσθημα ήταν φανταστικό. Το πρώτο πράγμα που ήθελα να μάθω ήταν αν είναι καλά. Ο εγκλεισμός έφερε πολλά προβλήματα λόγω ψυχολογίας. Και εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω θέμα. Έχω τη λεύκη από μικρή ηλικία και όταν έχω έντονο άγχος συνεχίζεται. Όσοι έχουν αυτοάνοσα, ξέρουν. Δεν ξέρω ακόμη τι λένε για μένα έξω. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάξω. Είμαι σίγουρος πως ένα νόμισμα έχει και τις δύο πλευρές. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά σχόλια.

Δεν έχω μιλήσει με την τριάδα (Μπάρτζης, Βέλλη, Τζειμς) και δε νομίζω να με πάρουν ποτέ.

Κάποιοι χθες με ρώτησαν αν θα υπάρξει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα. Είναι ένα παιχνίδι εγκλεισμού και είμαστε τυχεροί που είχαμε ο ένας τον άλλον. Η σχέση μας ήταν ακριβώς αυτό που βλέπατε. Η Μαριαλένα ποτέ δε μου ζήτησε να της δώσω μέρος του επάθλου. Θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της personal studio. Αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο είναι πως δεν είμαστε μαζί με τη Μαριαλένα. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ακούσει ότι είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεν του είχα μιλήσει πριν μπω στο παιχνίδι.

Η μαμά της Μαριαλένας είναι μαμά, η οποία έχει μια κόρη μακριά της πολλούς μήνες. Ευτυχώς οι δικοί μου γονείς το χειρίστηκαν διαφορετικά. Παρόλα αυτά μπορώ να την καταλάβει. Οτιδήποτε έχει πει είναι απόλυτα κατανοητό από πλευρά μου. Με συζήτηση όλα λύνονται» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων φέρνει νέα μέτρα: Εξετάζεται η επιστροφή της μάσκας παντού