GOSSIP

Ελισάβετ Μουτάφη: Έχει παντρευτεί με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι απαντά η ηθοποίος

Ελισάβετ Μουτάφη: Έχει παντρευτεί με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι απαντά η ηθοποίος
«Δεν ήμουν καταπέλτης για κανέναν»
Instagram

Η Ελισάβετ Μουτάφη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση της για το MeToo και να αποκαταστήσει την αλήθεια για την προσωπική της ζωή

Η Ελισάβετ Μουτάφη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram θέλησε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει πως «δεν ήταν καταπέλτης για κανέναν». Εξηγώντας τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή «Πρωινό» σημείωσε ότι μίλησε «για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταγγελίες όταν αυτές παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης» ενώ αναφέρθηκε «στις εποχές που έχουν αλλάξει στο χώρο μας και δεν σηκώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές».

Όσον αφορά τον γάμο της λέει ότι παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 2018 και δεν έχει πρώην σύζυγο, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Κιμούλη στο παρελθόν.

«Επειδή διαβάζω διάφορα μετά τη συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1: Δεν ήμουν καταπέλτης για κανέναν. Μίλησα για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις καταγγελίες όταν αυτές παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Αναφέρθηκα στις εποχές που έχουν αλλάξει στο χώρο μας και δεν σηκώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και, για την αποκατάσταση της αλήθειας, για πρώτη φορά παντρεύτηκα το 2018, δεν έχω πρώην σύζυγό…», γράφει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

Διαβάστε Επίσης:

Ελισάβετ Μουτάφη: Η μοναδική σχέση της με τις κόρες του συζύγου της: «Είμαστε κολλητές φίλες» (vid)