GOSSIP

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η κόντρα της αδερφής του με τον Νίκο Μαστοράκη

Δημήτρης Κοντομηνάς: Η κόντρα της αδερφής του με τον Νίκο Μαστοράκη
H Κίττυ Κοντομηνά μίλησε στην τηλεόραση του Αντ1 για κλοπή, επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Μαστοράκης ζει μια ζωή μίζερη, χωρίς αγάπη.
Glomex

Δημήτρης Κοντομηνάς: Στα σκληρά λόγια του Νίκου Μαστοράκη απάντησε η Κίττυ Κοντομηνά.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού Facebook ο Νίκος Μαστοράκης έκανε μια «σκληρή» ανάρτηση για τον Δημήτρη Κοντομηνά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά, Κίττυ δεν άφησε την ανάρτηση του δημοσιογράφου να «πέσει κάτω» και έδωσε την απάντηση της.

Ο Νίκος Μαστοράκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο επιχειρηματίας που πέθανε θα μπορούσε να έχει γίνει θρύλος αλλά «πέθανε μόνος του, σε μια μοναξιά που ήταν αποκλειστικά δικό του έργο». Η Κίττυ Κοντομηνά μίλησε στην τηλεόραση του Αντ1 για κλοπή, επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Μαστοράκης ζει μια ζωή μίζερη, χωρίς αγάπη.

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη:

«Θα παρατηρήσατε (οι πιο παρατηρητικοι) ποσο “ντουκου” περασαν τα καναλια την αναχωρηση του Δημητρη Κοντομηνα για απροσδιοριστο προορισμο. Θα αναρωτηθηκατε γιατι δεν βγηκαν υπουργοι, αρχηγοι κομματων, διευθυντές καναλιων, παρουσιαστές, ρεπορτεραρες — εστω και μια ορδη ασημαντων αταλαντων παρουσιαστριων — να υμνησουν τον θανόντα.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ηταν καποτε (και με εκανε μερικες φορες να το πιστευω, οσο και αν οι πράξεις του το διεψευδαν) φιλος μου. Τον γνώρισα στο κτιριο της Βασ. Σοφιας οπου στεγαζόταν η GTV, εταιρια (μου) παραγωγης της εποχης εκεινης. Μου συστηθηκε ως ασφαλιστης και δηλωσε επιθυμια συνεργασιας. Του απάντησα ολιγον απαξιωτικα οτι δεν χρειαζομαι ασφαλεια. Ομως τα εφερε ετσι η ζωη που οχι απλως να συνεργαστούμε (οταν μετέτρεπε τις ασφαλειες Ταμπουρα σε Interamerican) αλλα να κανουμε στενη παρεα, να δημιουργουμε μαζι ολα τα διαφημιστικα της εταιριας του, να γινουμε συνεταιροι στο Video Club of Greece (πρωτη εταιρια που νοικιαζει βιντεοκασετες, πρωτη που κυκλοφορησε VHS και Beta με ελληνικους υποτιτλους) και, αργοτερα, να μου αναθέσει το τοτε Alpha-Sky, οταν εβγαλε τον Τσοτσορό και αγορασε το μεριδιο του Ιδρυματος Ωναση. Του εφτιαξα τον Alpha και το ανταπέδωσε με πολλες αθετήσεις συμφωνιων. Όσο ανέβαιναν οι μετοχές του στα media, τόσο πιο άφιλος γινόταν, με αθλιο παράδειγμα την πληρη εγκαταλειψη του αδελφικου του φιλου και συνεργατη Γιωργου Ψαρρα, που τον αφησε εκτεθειμενο σε δεκαδες αγωγες.

Ο Κοντομηνας μονος του απομόνωσε ολους τους φιλους, ευνόησε και πληρωσε ακριβα σχεσεις επαγγελματικες και προσωπικες με αναξιους και ανάξιες, εφτασε ακομη και μαζι μου, για σοβαρο λογο, στα δικαστηρια, που εχασε πανηγυρικα. Του ειχα στειλει εκεινο τον καιρο, για την ηττα του, ενα καυστικο σημειωμα που το εδειξε στους νομικους του συμβουλους με το σχολιο «να το παραδεχτουμε, ξερει να γραφει».

Ολα αυτα, επειδη ειχε μια «πτερνα» που την εκμεταλλεύονταν μερικοι επι χρονια: πιστευε ο,τι του ελεγαν χωρις να το ερευνήσει, επαιρνε κεφαλια, «απέλυε» ερωμενες, και μονο που καποιος, στο τελος της ημερας, θα του ελεγε κατι ανεπιβεβαιωτο, ασαφες, συκοφαντικο.

Ετσι ο ανθρωπος που θα μπορουσε να εχει γινει θρυλος, πεθανε μονος του, σε μια μοναξια που ηταν αποκλειστικα δικο του εργο. Ελπιζω η γλυκυτατη κορη του, η Μαρια, να εχει στη ζωη της λιγους αλλα πιστους και αληθινους φιλους, κατι που δεν καταφερε μεσα σε ογκο οικονομικων επιτευγματων, σκανδαλων και διωξεων, ο πατερας της.

Η αδερφή του Δημήτρη Κοντομηνά, Κίττυ δεν άφησε την δήλωση του Νίκου Μαστοράκη να «πέσει κάτω». Η Κίττυ Κοντομηνά μίλησε στην τηλεόραση του Αντ1 για κλοπή, επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Μαστοράκης ζει μια ζωή μίζερη, χωρίς αγάπη. «Κλείσε την κακία σου μέσα στην ψυχή σου. Η αγαπημένη και πάντα δίπλα του Κίττυ. ΥΓ ποτέ δεν τον βοήθησες, μονάχα έβγαλες».

Η απάντηση της Κίττυς Κοντομηνά:

«Θα πω τις ευχαριστίες προς όλους όταν θα μπορέσω. Τώρα θέλω να απαντήσω στον κακοηθέστατο κ. Μαστοράκη, που μόνο χολή ξέρει να βγάζει. Ότι δεν ξέρει καλά τα θέματα, όταν κάνανε τις εταιρείες με τις βιντεοκασέτες. Κάποιος έκλεψε αλλά δεν ζει η Ανθή Τσοπανάκου να μιλήσει.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έζησε μια πολύ ωραία ζωή πλουσιοπάροχη και με ωραίες γυναίκες, χορτάτη ζωή που βοήθησε πολύ κόσμο γιατί γεννηθήκαμε στο Μεταξουργείο και ξέραμε από φτώχεια. Άλλοι έζησαν μίζερη ζωή χωρίς αγάπη. Ξέρω πολλά αλλά η ώρα δεν επιτρέπεται να μιλήσω και από τη στενοχώρια μου είμαι άρρωστη. Κλείσε την κακία σου μέσα στην ψυχή σου. Η αγαπημένη και πάντα δίπλα του Κίττυ. ΥΓ ποτέ δεν τον βοήθησες, μονάχα έβγαλες».

Διαβάστε επίσης:

Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά: Συγκίνησε το στεφάνι της αδερφής του (video)

Δημήτρης Κοντομηνάς: Έξαλλος ο Δήμος Βερύκιος - «Ντροπή! Τον ταλαιπωρούν και μετά θάνατον»

Δημήτρης Κοντομηνάς: Από τα Σεπόλια στη… Νέα Υόρκη – Ένας ευφυής επιχειρηματίας που ήξερε να ζει