GOSSIP

Κατερίνα Γερονικολού: «Τον έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη»

Κατερίνα Γερονικολού: «Τον έχω συγχωρήσει τον Γιώργο Κιμούλη»
«Στο σίριαλ που πρωταγωνιστώ, είμαι αρρωστοφοβική»
Instagram

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για το περιστατικό λεκτικής βίας που είχε ζήσει με τον γνωστό σκηνοθέτη κι ανέφερε πως για εκείνη, το θέμα αυτό έχει λήξει

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, τη συνεργασία τους στη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», αλλά και τον Γιώργο Κιμούλη

Η ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στο σίριαλ της ΕΡΤ, λέγοντας: «Στο σίριαλ που πρωταγωνιστώ, είμαι αρρωστοφοβική. Και στη ζωή μου είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, μου φτιάχνει το κέφι. Το σπίτι μας με τον Γιάννη δεν γίνεται να είναι χάλια έτσι κι αλλιώς, γιατί λείπουμε κι οι δύο συνέχεια».

«Μας έκαναν ταυτόχρονα την πρόταση για αυτή τη σειρά. Εγώ δεν είχα καμία καλύτερη και φυσικά, δέχτηκα. Με τον Γιάννη έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια άγχη κι αυτό μας ενώνει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, αναφορικά για τον Γιώργο Κιμούλη και την άσχημη συμπεριφορά που είχε βιώσει, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε: «Δεν έχω καμία επαφή μαζί του και για εμένα, το θέμα έχει κλείσει. Τον έχω συγχωρήσει».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Γερονικολού: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ζηλιάρης με τις ερωτικές σκηνές, εγώ καθόλου

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού σε ρόλο Άι Βασίλη για τα Ευχοστολίδια

Γερονικολού-Τσιμιτσέλη: Γάμος εν οψει- Τι αποκάλυψαν για τη σχέση τους