GOSSIP

Βίκυ Καγιά: «Το GNTM έδωσε στην Έλενα Χριστοπούλου τη δόξα για να προχωρήσει»

Καγιά για Χριστοπούλου: «Το GNTM της έδωσε τη δόξα για να προχωρήσει»
Η Βίκυ Καγιά.
Glomex

H Βίκυ Καγιά πέταξε τα «καρφιά» της για την Έλενα Χριστοπούλου.

Το πρωί της Πέμπτης η Βίκυ Καγιά μίλησε για την μεγάλη επιστροφή της στη νέα σεζόν στο ριάλιτι του GNTM. Λίγο πριν βρεθεί στο πλατό μίλησε για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και δεν δίστασε να αναφερθεί στα λεγόμενα της Έλενας Χριστοπούλου, που ήταν coach των επίδοξων μοντέλων στο «Greece’s Next Top Model 1 και 2».

«Απ’ όσο ξέρω, μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα, χρειάζεται λίγος καιρός για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή ακόμα δεν έχει κλείσει, κάνουν ακόμα δοκιμαστικά και διαπραγματεύσεις», είπε η Βίκυ Καγια.

Και πρόσθεσε πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι ο Γιώργος Καράβας θα επιστρέψει.

«Δεν νομίζω να είναι κάποιος από τα παλιά. Πρόκειται για νέο αίμα και άτομα που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση», εξήγησε.

Σε ερώτηση για το αν θα επέλεγε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, απάντησε: «Θα προτιμούσα κάποιον από τα πιο παλιά, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος και ο Τάσος Σωφρονίου».

Η ίδια μίλησε για την Έλενα Χριστοπούλου λέγοντας: «Δεν ξέρω, γιατί η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε. Της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία, δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι, αλλά αυτό είναι».

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Καννών – Το outfit που ξετρέλανε τους celebs