GOSSIP

Άννα Τσουκαλά: Η ηθοποιός καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Άννα Τσουκαλά: Η ηθοποιός καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
«Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» καταγγέλει η Άννα Τσουκαλά
Facebook

Μετά την Έλενα Αθανασοπούλου και η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά κατήγγειλε τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Η Άννα Τσουκαλά, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την σειρά «Μη μου λες αντίο», καταγγέλει τον γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη έχοντας εγκαταλείψει την Ελλάδα, ανέφερε ότι επειδή του είπε «όχι» έχασε τη δουλειά της στο σίριαλ «Έρωτας» του ANT1 το 2007.

«Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» καταγγέλει η Άννα Τσουκαλά, ενώ τόνισε ότι της ρίχτηκε ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο.

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Η ανάρτηση της Άννας Τσουκαλά για τον Κώστα Κωστόπουλο

«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε!

Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» έγραψε μεταξύ άλλων.