GOSSIP

GNTM: Όλες οι πληροφορίες για τον 5ο κύκλο - Έως 88 χρονών το όριο ηλικίας στις κοπέλες

GNTM: Όλες οι πληροφορίες για τον 5ο κύκλο - Έως 88 χρονών το όριο ηλικίας στις κοπέλες
Μεγάλες αλλαγές στο GNTM. Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά. Τέρμα τα αγόρια από τον διαγωνισμό. Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κοπέλες από 18 έως 88 χρονών
Instagram @gntmgr

Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά στον πέμπτο κύκλο του GNTM. Μόνο κορίτσια στη φετινή σεζόν με όριο ηλικίας... έως 88 χρονών!

Ο φετινός κύκλος του GNTM θα έχει πολλές αλλαγές και κάτι από τα παλιά!

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στην 5η σεζόν του ριάλιτι μόδας και ο ρόλος της αυτή τη φορά θα έχει περισσότερες απαιτήσεις.

Ο σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης και ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός αποτελούν παρελθόν για το παιχνίδι ενώ το μοντέλο Γιώργος Καράβας παραμένει αυτή τη φορά στη θέση του κριτή.

Σύμφωνα με το Okmag τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν θα έχουν κλείσει μέχρι την Παρασκευή.

Ο Λάκης Γαβαλάς στο GNTM

Στα πιθανά ονόματα που ακούγονται για τον πέμπτο κύκλο του GNTM, είναι ο Λάκης Γαβαλάς, με πληροφορίες να λένε ότι ο γνωστός σχεδιαστής θα δεχθεί τη θέση στην κριτική επιτροπή και θα πει το «Ναι».

Συμμετοχή μόνο για κορίτσια- Όριο ηλικίας 88 χρονών

Επιστροφή στα παλιά με αλλαγές, για το ριάλιτι μόδας το οποίο αποφάσισε στο νέο κύκλο να βγάλει εκτός τα αγόρια και να συμμετέχουν μόνο κορίτσια όπως ήταν εξ' αρχής. Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται είναι το όριο ηλικίας, αφού θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή γυναίκες από 18 έως 88 χρονών, που έχουν όνειρο και στόχο να εξελιχθούν ως μοντέλα.

Η κριτική επιτροπή αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά και διάθεση να εξελιχθούν.