GOSSIP

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αυτά που έχουν γίνει στο επάγγελμά μας αφορούν το 3%, όχι όλους μας»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αυτά που έχουν γίνει στο επάγγελμά μας αφορούν το 3%, όχι όλους μας»
Βλαδίμηρος Κυριακής στο «Καλύτερα δε γίνεται». Μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για την καριέρα του και τα περιστατικά στον καλλιτεχνικό χώρο.
GLOMEX

Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Αναφέρθηκε σε όσα γίνονται στον χώρο του το διάστημα αυτό και επισήμανε τη σημασία του σεβασμού και της αξιοπρέπειας στις μέρες μας.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Εκτός από την πορεία του ως ηθοποιός αναφέρθηκε και στα περιστατικά που σημειώνονται στον χώρο του θεάτρου.

«Γενικότερα είναι υποτιμημένη η αξιοπρέπεια, η ευαισθησία και η ευγένεια και αυτά είναι τρία προσόντα του ανθρώπου που σιγά σιγά τείνουμε να τα χάσουμε και καλό είναι στα σχολεία μας να τα εκπαιδεύουμε ή να μην καυτηριάζονται, σχολιάζονται αρνητικά από κάποιους άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Τόνισε επίσης πως «Όταν βλέπουμε ευγενικό άνθρωπο πρέπει να τον υποστηρίζουμε και όχι να τον πατάμε κάτω»

Στη συνέχεια μίλησε για τα περιστατικά που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο εξηγώντας πως έχουν ξανακερδίσει τον σεβασμό από το κοινό τα τελευταία χρόνια ακόμα και μετά από τις σοβαρές καταγγελίες σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες καθώς αυτοί αποτελούν τη μειοψηφία του χώρου και η πλειοψηφία συνεχίζει να κάνει με αγάπη τη δουλειά της.

«Περνάς πάρα πολύ καλά και κυρίως όταν ασχολείσαι με τη δουλειά σου. Ευτυχώς μετά από πολλές προσπάθειες και αγωνίες καταφέραμε να ξανακερδίσουμε αυτό τον σεβασμό ότι κι αν συμβαίνει σήμερα», ανέφερε ο κ. Κυριακίδης και συνέχισε λέγοντας ότι «Υπάρχουν κάποια δύο τρία πράγματα που έχουν γίνει τα ξέρουμε όλοι μας αλλά δεν αφορούν το 100%. Είναι το 3%, το υπόλοιπο 97% είμαστε σοβαροί άνθρωποι που κάνουμε τη δουλειά μας».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη: