GOSSIP

MadVMA22 - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά, πάγωσα, είμαι άτυχη μάλλον»

MadVMA22 - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά, πάγωσα, είμαι άτυχη μάλλον»
H Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Instagram / paliospirou.joanna

MadVMA22: «Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Παπαρίζου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα MAD VMA ανάμεσα στον Light και τον Snik σχολίασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία βρισκόταν στην εκδήλωση.

Η ίδια μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και συγχρόνως να καθησυχάσει την Έλενα Παπαρίζου που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά. Προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται. Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία», είπε.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ξέφυγαν τα πράγματα. Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη. Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ».

Σχετικές ειδήσεις