GOSSIP

Νέλλη Γκίνη: Ο χωρισμός με τον Μιχάλη Ζαμπέτα 15 μέρες πριν τον γάμο και η εγκυμοσύνη

Νέλλη Γκίνη: Ο χωρισμός με τον Μιχάλη Ζαμπέτα 15 μέρες πριν τον γάμο και η εγκυμοσύνη
«Τον αγάπησα πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα»
Instagram

«Έκανα το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου. Ήταν βλακεία μου, ανοησία μου», είπε η Νέλλη Γκίνη

H Νέλλη Γκίνη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού αναφέρθηκε στον έρωτα και στον χωρισμό με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά και το λάθος που έκανε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Με τον Μιχάλη Ζαμπέτα γιατί χωρίσατε;

«Με τον Μιχάλη κι εκεί λειτούργησε η παρόρμησή μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, παράφορος έρωτας και διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο, ενώ ήταν όλα κανονισμένα με κουμπάρους, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κλπ. Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου τα οποία έχω το θάρρος κι έχω βγει να τα πω.

Βγαίνω και τα λέω, διότι αν ένα δικό μου λάθος μπορεί να γίνει ένα καλό παράδειγμα για κάποιον άλλον άνθρωπο, δηλαδή να μην ενεργήσει παρορμητικά και καταστρέψει κάτι όμορφο και σημαντικό στη ζωή του, το θεωρώ μεγάλη μου επιτυχία. Αγαπώ την αλήθεια και δεν μπορώ να λέω ψέματα, ειδικά ψέματα που μπορεί να ταρακουνήσουν ζωές.

Αυτό που έγινε λοιπόν, είναι ότι εγώ πίστεψα σε έναν τσακωμό μας ότι ο Μιχάλης εξαφανίστηκε, επειδή για κάποιες μέρες είχε πάρει μια απόσταση και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, με αποτέλεσμα να κάνω το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου. Ήταν βλακεία μου, ανοησία μου. Θεώρησα ότι αφού δεν έχω τον Μιχάλη, τίποτα δεν έχει θέση στη ζωή μου. Θα ήθελα πολύ να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί αυτό».

Σας το συγχώρησε ποτέ εκείνος;

«Βεβαίως μου το συγχώρησε. Λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο, ερχόταν στο σπίτι, μιλούσαμε σε πολύ γλυκό και φιλικό επίπεδο. Μου έλεγε για τους γάμους, καθώς είχε παντρευτεί αυτός μετά από εμένα. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι και λίγο πριν αρρωστήσει μου έλεγε να πάμε βόλτα με τη βάρκα στο εξοχικό του. Τον αγάπησα πάρα πολύ και θα τον αγαπώ πάντα. Τα χρόνια μαζί του ήταν υπέροχα, είχαν τα πάντα».