GOSSIP

Κάνιε Γουέστ: Περπάτησε ως μοντέλο στην πασαρέλα της Balenciaga

Κάνιε Γουέστ: Περπάτησε ως μοντέλο στην πασαρέλα της Balenciaga
Το κοινό χρειάστηκε λίγα λεπτά να τον αναγνωρίσει
AP Photo

Η επίδειξη του διάσημου οίκου μόδας, Balenciaga, έκρυβε εκπλήξεις - Ο βραβευμένος με 21 βραβεία Γκράμι, Κάνιε Γουέστ, στο ντεμπούτο του ως μοντέλο

Ο Κάνιε Γουέστ άνοιξε την επίδειξη της Balenciaga στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, στην πρώτη του εμφάνιση ως μοντέλο, φορώντας μαύρη κουκούλα τραβηγμένη πάνω από ένα καπέλο του μπέιζμπολ, ένα oversize bomber jacket και ένα φαρδύ παντελόνι υπό τους ήχους techno μουσικής.

Το κοινό χρειάστηκε λίγα λεπτά να τον αναγνωρίσει μέσα στην ολόμαυρη τύπου στρατιωτική αμφίεση σε ένα σκηνικό γεμάτο λάσπη όπως όριζε το concept «Μud».

Το να συμμετέχει μία διασημότητα στην πασαρέλα για να δώσεις άλλο νόημα στη επίδειξη είναι παλιό κόλπο. Το να βάζει έναν από τους πιο διάσημους άντρες στον κόσμο ινκόγκνιτο είναι ένα μήνυμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκτιμούν τον ατομικισμό, είπε ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Balenciaga, Ντέμνα Γκβασάλια.

Ο Κάνιε Γουέστ, πλέον Ye μπορεί να επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι, με τις φήμες να λένε ότι ενδέχεται να παρουσιάσει και το δικό του brand Yeezy. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αναφέρει ο Guardian.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ